Pisik
121 görüntüleme

Gizem K. ..
23 Ekim 2025 20:07
Merhabalar 11 aylık kızım son 1 aydır geçmeyen bir pişik var ara ara kanıyor yardımcı olabilir misiniz

Ayça K. A.
Hemşire
23 Ekim 2025 20:07
Pamuk ve su ile yapmalısınız temizliğine sonrasında kurumalısınız pişik kremi kullanıyorsanız günde sadece bir kere ve ince bir tabaka halinde sürmelisiniz sürekli sürülen pişik kremi de pişik yapıyor onun haricinde ben almam bantini kullanıyorum çok memnunum belki deneyebilirsiniz
F
Fadime M. ..
23 Ekim 2025 20:20
Üç önerim var zeytinyağ ısıtıp soğutup sürmek kantaron sürmek ve bol bol arka krem varsa sürün bez markasını değiştirin

Fatma T. ..
Uzm. Hemşire
23 Ekim 2025 20:24
Merhaba pişik bakımı ve hangi pişiği doktor görmeli iki gönderim var sayfama bakarsanız yardımı olabilir https://www.instagram.com/uzman_pediatri_hemsiresi?igsh=ZG1idXU5dTI2emc=

Betül ..
23 Ekim 2025 20:32
Kanamalı pişiklerde genelde 2 ilaç karıştırıp kullandık geçmişti.Onun dışında pişik için eczaneden kırmızı kantoron yağı alabilirsin,sudocrem de işe yarıyor
Ş
Şerife E.
23 Ekim 2025 20:45
Kantaron yağını direkt sürmemelisiniz , kantaronla sudokrem karışımı sürebilirsiniz.Geçmiş olsunn
A
Ayşe N. C.
23 Ekim 2025 21:04
En güzeli bezini değiştirdiğin de bir bebek sabunu ile yıkayıp havalandırmalısın daha çabuk geçiyor
C
Ceren G.
23 Ekim 2025 22:43
Benim bebeğimde de vardi ilk dogduktan bir hafta sonra başlayıp50 günlükfalan olana kadar devam etti. Doktor ilaçvermisti ve o zaman pişik kremi yerine Sarı kantaron yağıkullandim gündeuc defa, ise yaramışti. Bu sefer de oldu kantaronu denedim ama geçirmedi, zdrave diye bir krem varmıştrendyolda satılıyor ondan aldımkullandim üçgunde kuruttu kabuk bağlargibi oldu sonra geçti bir deneyin isterseniz