Pişik
144 görüntüleme
S
Sevda D.
13 Ekim 2025 15:10
Merhaba benim iki aylık  erkek çocuğum var  poposunda kızarıklık bir aydır geçmiyor  Hindistan cevizi yağı Sebamed Muslera  bepanthol Baby  hepsini kullandım   ama asla geçiremedim ne önerirsiniz
B
Betül A.
13 Ekim 2025 15:17
Ben henüz doğum yapmadım sadece araştırmanız için fikir vermek isterim. Weleda markasını araştırın isterseniz. Doktorunuzla bir görüşmekte fayda vardır

Ayça K. A.
Hemşire
13 Ekim 2025 15:45
Poposunu ıslak mendille değil su pamukla silin sonra kurulayın. Pişik kremleri her alt açmada kullanılmaz sadece 1 kere ince tabaka olarak sürün kendi kullandığım ürünü buraya koyarım bir bakarsınız işe yarayabilir. Eğer tüm bunlar işe yaramazsa bez markanızı değiştirin

Ayça K. A.
Hemşire
13 Ekim 2025 15:47
S
Sevda D.
13 Ekim 2025 15:55
Çok teşekkür ederim
F
Fatma S. ..
13 Ekim 2025 16:11
Pişiği geçirmek için hamazinc kullanın diğer kullandıklarınız daha çok önlemek için.
Ş
Şeyma O.
13 Ekim 2025 16:30
Bizde de aynı sorun var 2 aydır bez değiştirdim pamuk kullanıyorum hamazinc sudocrem kullandım ama geçmiyor ne azalıyor ne artıyor hafif bir kızarıklık bir türlü gitmiyor
F
Fatma C.
13 Ekim 2025 16:30
Bade natural pişik kullanıyorum içeriği sadece doğal yağlar ve çoook memnunum

Nuriye U. ..
14 Ekim 2025 07:37
Hametan da çok eski ve etkili bir kremdir, geçmiş olsun
H
Hazal T.
15 Ekim 2025 05:50
Merhaba
Islak mendil kullanmayı bıraktık, sudocrem ,bepanthol kullandık geçiremedik doktorumuz travazol krem yazdı ilk gün sabah akşam diğer 4 gün 1 kez kullanmamızı söyledi 5 günden fazla kullanmayınız dedi . Bizim pişiğimize çok iyi geldi. Şimdi pişik olacak gibi olunca sürüyorum hiçbirşeyi kalmıyor.
Islak mendil kullanmayı bıraktık, sudocrem ,bepanthol kullandık geçiremedik doktorumuz travazol krem yazdı ilk gün sabah akşam diğer 4 gün 1 kez kullanmamızı söyledi 5 günden fazla kullanmayınız dedi . Bizim pişiğimize çok iyi geldi. Şimdi pişik olacak gibi olunca sürüyorum hiçbirşeyi kalmıyor.
Z
Zeynep C.
15 Ekim 2025 12:33
Arkadaşlar ben pamuk çok soğuk oluyordu ıslatınca bende ıslak mendile geçtim ama şöyle kullanıyorum ıslak mendille temizleyip sonrasında panukla kuruluyorum kremlerini sonra sürüyorum bizim pişiğimiz geçti çok şükür pişik için fito ve çinko içerikli bir krem kullandım pişik iyileşince de her 2 bezde bir bepanthen sürüyorum
G
Gözde ..
15 Ekim 2025 12:38
Benim kızımda da bez değişikliğ yaptığımız için pişik oluştu. Daha önce zeytinyağı sürdüm ve gerçekten iyi geldi ama tamamen geçirmedi. Biz de doktorun onerisiyle travazol krem aldık ama ben sabah akşam 1 kere ince tabaka halinde sürüyordum ve geçti. Tabi bunun yanında çocuğun poposunu günde yarım saat havalandırmak da iyi geliyor.
Z
Zeynep A.
15 Ekim 2025 15:34
Merhaba benimde öyleydi Hametan işe yaradı sadece mavi olanı çok çektim yara oldu mantar kremi falan kullandım sonra da en iyi hametan geldi her alt açmada pişik kremi de sürsem oluyor bez Molfix Prima kullandım onlarda da devam etti sleepy bio naturale geçince rahatladık biraz . İçindeki maddelere alerjisi olabilir ya da cild tahriş edebilir. Şimdide kızarınca oksizinc sürüyorum iyi geliyor . İslak mendil yok ılık su pamuk her alt açmada 15 dk havalandır tam kurumadan bağlama kolay gelsin
S
Sevda D.
15 Ekim 2025 15:40
Teşekkür ederim