Pilates

150 görüntüleme
B

Bilhan Ö.

9 Ekim 2025 10:56
22 haftalık hamileyim pilatese başlayacağım fakat erken doğum riski olursa diye korkuyorum acaba yanlış mı düşünüyorum
E

Ebru İ.

9 Ekim 2025 11:05
Ben 4 ay boyunca haftada bir yaptım herhangi bir sıkıntı olmadı 39+5de doğdu
A

Aslı

9 Ekim 2025 11:06
benim doktorum ilk 3 ay bittikten sonra başlayabilirsin demişti ben 16 haftalıkken başlamıştım. doktorunuza danışıp başlayabilirsiniz bence riskli bir durum yoksa
C

Ceren Ş. A.

10 Ekim 2025 08:30
Doktorunuza danışın ben sordugum da 3. Aydan itibaren başlamalısın demişti. Sadece pilates değil mutlaka haftaya yay ve bir kaç günde yürüyüş yapmalısın. Doğumu tetikleyen birşey değil
Zülal A.

Zülal A.

16 Ekim 2025 23:04
Ben hamile olduğumu öğrendikten sonra yürüyüşe başlamıştım zaten 7 ay çalıştım baristalık yapıyordum sürekli ayaktaydım ağırlıkta kaldırıyordum herhalde sizin haftalarınızda hafif hafif başlamıştım sonlara doğru arttırdım tabiki de bir de benim doktorum normal doğum istediğim için Primroz yağı kapsülü vermişti vajinadan fitil gibi yerleştiriyordum tabi son haftalarımda yaptık bir de perine masajı sonrası rahat bir normal doğum oldu ama gerçekten pilates yürüyüş pilates topunun çok faydasını gördüm düzenli yaparsanız çok faydası oluyor
B

Büşra K.

21 Ekim 2025 09:29
Ben 20 haftalıkken başlamıştım.Yürüyüş ve pilates vucüda iyi gelecektir
Nurhak B.

Nurhak B.

21 Ekim 2025 09:46
Bende 3 aylıkken hamile platesine başlamıştım çok faydası oluyor 🙂 erken doğum oldu benimki ama platesten değil stresten 😔

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir