Philips Avent Biberon Numaraları ve İçme Hızı

101 görüntüleme
E

Eylül M. G.

8 Eylül 2025 22:46
3 aylık bebeğim var ve 1 aylıkken biberon ve mama kullanmaya başladık. İlk doğduğunda 1 numara ile başladık ve hala 1 numara ile devam ediyoruz. Hızlı içtiği zaman kusmaya başlıyor, bu yüzden yavaş yavaş içmesi lazım ama 1 numara ile 10 dakikada bitiriyor mamasını 2 numaraya da hiç geçmiyorum bu yüzden. Ağzından biberonu gazını çıkarmak için aldığımızda ağlıyor. Yavaşlatmak için önerisi olan var mıdır?
V

Vahide N. A.

8 Eylül 2025 23:22
Bizde 3 aylığız dr browns kullanıyorum antikolik çok çok memnunum doğduğunda başladık iyi ki de avent yerine almışım diyorum ne bir kusma ne hızlı içip tıkanma yaşamadım çevremdeki herkese de tavsiye etmeye devam edeceğim bir ürün
E

Eylül M. G.

8 Eylül 2025 23:36
Onların da başlık numaraları var sanırım. Kaç numara kullanıyorsunuz?
V

Vahide N. A.

8 Eylül 2025 23:49
Ben 1 numara kullanıyorum hala 2 numaraya 4. Ay bitiminde geçmeyi düşünüyorum çünkü bebeğim yorulmuyor birde bi makalede görmüştüm anne memesine en uygun avrupada seçilen markaymış çoğu yabancının elinde de görmüştüm
E

Eylül M. G.

8 Eylül 2025 23:53
Çok teşekkürler
V

Vahide N. A.

9 Eylül 2025 00:23
Akış hızı da çok hızlı değil istediği kadar hızlı emsin 20 dk yı buluyoruz biz midesini de zorlamamış oluyor bir anda yeni doğan reflüsünüde tetiklemedi hiç rica ederim bu arada

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir