Philips Avent Biberon Emziği

136 görüntüleme
A

Asude

24 Ağustos 2025 19:18
Kızım doğduğundan beri philips avent natural response biberonlarını kullanıyorum. Yeni doğandan şuana kadar sırasıyla 1,2,3 numaralı emzik uçlarını kızın büyüdükçe kullandım. 3 ay üzeri için olan 4 numaralı emziğe ise bir türlü geçemiyorum. 3 ve 4 numara arasında ciddi bir akış farkı olduğundan her kullanım denememde bebeğim boğulma tehlikesi yaşıyor. Kızım 6 aya yaklaştı hala 3 numara emzik başlığındayız. Benzer bir durum yaşayan var mı?
M

Meltem G.

24 Ağustos 2025 19:23
Aynı modeli kullandım kızımda bende 4 numaraya 9 ay gibi ancak gecebilmistik birde tavsiyem 4 numarayı kullanirken bebek akışa alışana kadar biberonu dik değil de eğimli tutarak akışını yavaslatin
Gamze D. .

Gamze D. ..

24 Ağustos 2025 20:10
Biz de çok geç geçtik 4 numaraya neredeyse 10aylıktı. Bu durum.normal bence her çocuğun içme hızı farklı ayda bir bi üst numarayı deniyordum bebeğim rahat içiyorsa degistiriyordum o rahat içene aynı aynı emziklere devam ediyordum
N

Neslihan K. D.

24 Ağustos 2025 20:37
Benim oğlumda 3 numarada içerken çok zorlanıyordu. 5 aylık olduğunda 4 numaraya geçtik. Şu anda hiçbir sorun yok

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir