Penis Ucu Kızarıklığı Var Ne Yapmalıyım
156 görüntüleme
N
Nur Y. Ö.
9 Eylül 2025 18:09
Doktorumuza ulaşamadık. Oğlum 1 hafta sonra 8 aylık olacak. Dün akşamdan beri penis ucunda kızarıklık var. Ne yapmalıyım, ne yapmamalıyım? Neden böyle olmuştur. (Not:sünnetsiz)
E
Eda N. A. ..
9 Eylül 2025 18:37
Varsa elinizde hametan surebilirsiniz. Pişik gibi mi kızarıklık?
N
Nur Y. Ö.
9 Eylül 2025 18:44
Nokta nokta bir kızarıklık değil. Üç kısmında halka şeklinde bir kızarıklık olarak tarif edebilirim
E
Eda N. A. ..
9 Eylül 2025 18:56
Hametan deneyin belki bez içerisinde sürünmeye bağlı oluşmuşta olabilir
İ
İpek B. Z.
9 Eylül 2025 19:17
Benim oğlumda da olmustu gecen hafta, Eda Hanim'ın dedigi gibi sürtünmeden olmuş bezde. Ertesi gun gecti. Hatta bez kücük gelmeye baslamis ayni zamanlarda fark ettik bir numara büyüge gectik.
N
Nur Y. Ö.
9 Eylül 2025 19:20
Geçmiş olmasına sevindim İpek Hanım. Umarım öyledir. Bez küçük değil, ama biraz büyük. Büyük olmasından dolayı da olabilir mi acaba? Çünkü biraz penis kısmına toplanıyordur belki bezin bol olan tarafı.
İ
İpek B. Z.
9 Eylül 2025 19:28
Olabilir tabii, bez bol olunca da olabilir sürtünme artar onda da. Ayakkabi gibi, dar olunca da bol gelince de sürter, ayni hesap. Takip edin bir iki gün, muhtemelen geçicidir. Geçmiş olsun
N
Nur Y. Ö.
9 Eylül 2025 20:08
Çok Teşekkür ederim. Bir küçük numara bez de sıkıyor, o yüzden bunu kullanıyorum. Umarım geçicidir.
G
Gamze A.
11 Eylül 2025 11:29
Bactroban krem önermişti doktorumuz
Ş
Şeyda B.
11 Eylül 2025 11:56
Geçmiş olsun öncelikle Penis ucu kızarıklığı enfeksiyondanda olabilir ek bir sıkıntısı var mı huzursuzluğu ateşi idrarda azalma yada koku renk değişikliği gibi onları da gözlemleyin muhakkak birde penis ucu darlığında da bazen kızarıklık oluyor sünnet öneriliyor o durumda hekim görmeli her halukarda tabi
N
Nur Y. Ö.
6 Ekim 2025 03:01
Sonradan okuyacak olanlar için güncelleme yapmak istedim. O zaman elimde organik pişik balmı vardı. Pipisinin ucuna ondan sürdüm ve ikinci güne geçmişti. Yukarıdaki cevaplardaki gibi muhtemelen bi hassasiyetti. Cevaplar için tekrar teşekkürler herkese