Parmakemme Cok Caresızım

102 görüntüleme
T

Tuba K.

28 Ağustos 2025 08:32
Merhabalar bebegım 3 ay 6 gunluk ası doneöımden berı bas parmagını emıyor cok guclu bır sekılde bı cocukta görmüştüm başparmağı zayıf kalmıstı ve cok cıddı emıyor her uykuya gecıste , sonra bırakıyor ama en ufak bı sıkıntıda tekrar agzına alıyor bugun pnu bıraktırmak ıcın elıne corap taktık ve emzık vermeye calısıyoruz boyle onemli altın bı dönnemde bunu yapmak benı cok uzuyor çünkü oral donem onemlı 🥺 parmak emme bu kadar cıddı bı sorun mu yoksa bebegıme bosuna mı ezıyet edıyorum 🥺 gercekten krızde gbı su an 🥺
S

Sema E.

28 Ağustos 2025 08:34
Benimkide üç ay beş günlük yumruklarını emiyor çok güçlü ağzına sokuyor devamlı
T

Tuba K.

28 Ağustos 2025 08:36
Yumruklarını emmesi çok doğal çünkü oral dönemde benim endişelenme sebebim çok güçlü sadece baş parmağını emiyor ve sürekli
T

Tuğba B. ..

28 Ağustos 2025 09:20
Benimkide 4.5 aylık emiyor ama sizin dediğiniz gibi sık değil .emziğini verince bırakıyor
G

Gizem K.

28 Ağustos 2025 09:37
Burda süreci takip etmek önemli, yani bebek kendini bu şekilde sakinleştiriyo demekki, ona söylediğiniz gibi emzikle alternatif sunmaktan başka çare yok, 1 ay parmağını emdiği için parmak şekli bozulmaz, damak şekli bozulmaz ancak bunu alışkanlık haline getirir aylarca devam ederse söylediğiniz parmak şekli bozukluğu damak şekli bozukluğu olur. Ama bebiş daha çok küçük bence aşırı tepki göstermeyin. Süreci yönetin, ara ara emzik teklif edin, hep yanınızda emzik bulundurun gerekirse, zamanla inanın bırakır, unutur
T

Tuba K.

28 Ağustos 2025 09:49
Ahh kubra hanım ıcıme su serptınız cok sagolun gercekten sabaha karsı ve streslı zamanlarında ızın vermeyi düşünüyordum soylediginız çok mantıklı geldı tekrar Cok tesekkurler
İ

İbrahim F. H. ..

28 Ağustos 2025 10:00
Bizimde 4 aylık olacak aynı şekilde yumruk yapıp öğürme bile yapıyor bazen parmakta emiyor dediğiniz gibi oral dönemin etkisi birde diş kaşıyıcılar var onları uygulayınca sakinliyor parmakla ilerilere ulaşmaya çalışıyordur onu deneyin isterseniz
T

Tuba K.

28 Ağustos 2025 11:45
Dun ebebekteydım ancak alma geregı duymamıstım bu aksam gıdıp almayı düşünüyorum karanfillı zeytınyagını banıp uygularım dıye , kaşırsam rahat uyur belkı dıye . Yumruk yaparak emse endıselenmem ama sadece bas parmagı devamlı cok guclu sekılde dun tum gun karnı acıkmadan ben tekluf etmeden kendı acıktıgını anlamadan emmesi benı tedırgın ettı

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir