Parmak Emme

106 görüntüleme
İ

İrem B.

25 Ekim 2025 15:50
Bebeğim yeni 4 aylık oldu ve birkaç gündür baş parmağını emmeye başladı baya biberon emer gibi baş parmağını emiyor neden olabilir aç da değil yeni emdiği zaman da yapıyor
I

Irem

25 Ekim 2025 15:58
benim bebeğim de 4,5 aylık aynı şekilde uykusu gelince gece uyanınca tekrar uykuya geçmek için ve acıkınca yapıyor şu an oral dönemde oldukları için normal diye biliyorum ama yine de parmaktansa emziğe alıştırmaya çalışıyorum bırakması daha kolay olması için umarım alışır
G

Gamze A.

25 Ekim 2025 17:55
Benim de bebeğim 16 haftalık bir aydır hatta belki iki aydır baş parmağını emiyor. Sinirlenince, acıkınca, uykuya geçişte emiyor. Emzik çok denedim ama asla almıyor. Aslında parmak daha pratik uykudan uyanınca hemen alıyor parmağını tekrar dalıyor emzik olsa biz uyanıp vereceğiz falan ama ne zaman bırakır nasıl bıraktırcaz böyle de zararlı mı ben de bilmiyorum
M

Merve A. ..

27 Ekim 2025 06:37
6 aydan sonra kendileri yavaş yavaş bırakıyormus 12 aydan sonra bırakmazsa müdahale gerekirmiş benim bebeğim de aynı durumda

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir