Park Yatak İçine Hangi Yatak

145 görüntüleme
İ

İpek

5 Eylül 2025 10:16
Selamlar herkese kızım 7 aylık sayılır, park yatagin kendisiyle gelen yatagi hic kullanmayip baska bir yatak almistim ama kizimin onda da rahat ettiginden emin degilim, yaklasik 2 aydir o yatakta surekli kipirdaniyor ve ayaklarini havaya kaldirip gum diye yataga vuruyor neredeyse tum gece boyunca, bizim yatagimizda yattigi zaman neredeyse hic boyle bir sey yapmiyor ben de yataginda rahatsiz oldugunu dusundum, diş dönemi biraz gazi da oluyor gece onun da etkisi vardir ama bizim yatakta daha huzurlu gibi o nedenle yatagini degistirmeyi dusunuyorum sizin kullanip memnun kaldiginiz yatak oneriniz olur mu?
A

Asude

5 Eylül 2025 10:23
Merhaba, park yatakta fillego yatak almıştım memnun kaldım.
Size bir konu danışmak isterim. Benim kızım da 6 aylık, çok hareketlenmeye başladı. Park yatağı yukarı kademesinde kullanıyorum. Bunun dışında bir de yer kademesi var. Orada da ben yatırmak istemiyorum. Ancak korkum emekleme ve dizleri üstünde durma zamanında kendisini kenarlardan çekip düşmesi. Siz böyle bir şey yaşıyor musunuz?
İ

İpek

5 Eylül 2025 10:49
Tavsiye icin tesekkurler, ben henuz boyle bir sey yasamadim sadece sirt ustu uyuyor, uyurken donme cabasi da yok ama oldugunda alt kademeye gecerim
N

Nil ..

5 Eylül 2025 11:00
Yataş twiny sünger yatak çok memnunum 70*110 park yatakla tam uyumlu.
Senem A.

Senem A.

5 Eylül 2025 11:08
Yatak önerisinde bulunamayacağım ancak ayaklarını kaldırıp vurması doğal bir durum diye biliyorum. Benim bebeğim de ayaklarını iyice kontrol edebildiğini farkettiğinde bi dönem yapmıştı sürekli. Onun dışında da keyfi yerindeydi yani bir rahatsızlık nedeni ile yaptığını düşünmedim hiç.
T

Tuğba B. ..

5 Eylül 2025 11:25
Benim bebeğim de 5aylık ayaklarını kaldırıp vuruyor ama normal bence
İ

İpek

5 Eylül 2025 12:57
Ama kendi yataginda yapip bizim yatagimizda neredeyse yapmamasi dusundurdu beni biraz o nedenle de sormustum tesekkur ederim
E

Emine A.

5 Eylül 2025 16:46
Bebegim 7 ay 13 gunluk dün park yatağına bıraktım banyosu icin şu hazırlamaya gittim.döndüğümde önce dizlerinin üstünde ve park yatağına tutunmustu ve gözümün önünde ayaklarının ustune kalktı .Ve yataktan aşağı doğru bakarak prize takılı olan komidin üstündeki telsize dokundu .şok geçirdim bugün ikinci kez yapti kesinlikle en alt kademeye almalıyım. Sizede umarım yardımcı olabilmisi mdir Asude hanım
S

Selin E.

5 Eylül 2025 16:52
Ben normal beşik kullanıyorum onun içine idaştan aynı ölçülerde yatak yaptırmıştım bizim yatağımızdan daha rahat yatağı
A

Aras A.

8 Eylül 2025 08:49
Desteksiz oturmaya başladığı anda alt kademeye geçilmeli. Çünkü hemen tutunma ve diz üstü kalkma başlıyor.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir