Pamukçuk

69 görüntüleme
E

Ebruli

9 Ekim 2025 20:06
Kızım 70 günlük pamukçuk var dilinde.karbonatlı suyu nasıl hazırlıyorsunuz? Cocuk kusmaz mı dilini temizlerken? Ayrıca sadece göğsümü temizlesem yeter mi
Rasime Ç. .

Rasime Ç. ..

9 Ekim 2025 20:50
Kaynanmış bir çay bardağı suya bir çay kaşığı karbonatlı karıştırıyorsunuz ben eczaneden sargı bezi aldım karbonatlı suyla ıslatıp sıkıyorsunuz bezi işaret parmağına dolayıp siliyorsunuz dil agızı içi kendi göğsünüzü emzikvarsa emzik biberon kullanıyorsanız onuda yani agzıyla temas eden ne varsa silmemiz gerekiyor yoksa faydası olmaz bu arad karbonatlı su hafif ekşimiş benim kızım ögürmedi akisene ekşi tat hoşuna gitti her gün sildim 2 haftaya temizlendi
S

Seçil E.

9 Ekim 2025 20:53
Merhaba, bir çay bardağına bir çay kaşığı koymuştum. Temiz bir tülbet, müslin, ağız mendilini parmağınıza dolayıp karbonatlı suya bantırıp ağzını ve göğsünüzü silmeniz gerekiyor. Sadece göğsünüzü silerseniz yeterli olacağını sanmıyorum öncelik ağzının temizlenmesi. Fakat kusma benzeri rahatsızlık yaratmadı bizde. Rahatsız olmuş gibi bile durmuyordu.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir