Pamukçuk

91 görüntüleme
F

Fatma B. A.

17 Ağustos 2025 12:52
Mikostatin kullandık ama geçmiyor hatta ilaç sonrası daha çok dağıldı gibi
G

Gizemm

17 Ağustos 2025 13:12
Yarım çay bardağı su kaynatıp bi kaseye alın 1 çay kaşığı karbonatla karıştırın soğuduktan sonra ellerinizi güzelce yıkayıp gazlı bezle nazikçe temizleyin günde 3 4 defa yapabilrsiniz ben emziğinide o suya batırıp veriyorumm
F

Fatma B. A.

17 Ağustos 2025 13:23
Yaa düzeldi mi yaptım bunu da ama anlamadım işe yaramıyor sanki düzelir gibi olup yeniden başlıyor
G

Gizemm

17 Ağustos 2025 16:35
Benim kızımda işe yaradı her gün yapıyorum ama ben yapmadığımda yeniliyor tekrardan
Ü

Ümran B.

18 Ağustos 2025 19:20
Aynı şekilde benimde öyle 2 aydır var karbonatlı suyla temizliyordum geçiyordu ertesi gün yine aynı oluyordu dediğiniz ilaca başladık geçiyor sabah yine oluyor bende anlayamadım
H

Halime

20 Ağustos 2025 20:17
Fatma hanım benimde oğlum mamayla büyüdü şimdi 8 aylık ilk aylarda verdi sadece dilinde mamadan sonra karbonatlı su ile temizlesem bile geçmiyordu bir hafta mikostatin kullandım ama çocuğun ağzına damlatmadım o pipeti diline sürdüm ama çok az bir şey sürüyordum çok damlatırsan yutuyor hepsini ben sadece pipetteki sürüntüyü sürüyordum günde 4 defa özellikle gece yatarken uzun süre sonra geçiyor merak etmeyin. Bir haftalıkken hastalandı antibiyotik verdi doktoru hastanede yattık o zaman başlamıştı şimdi 8.aya girdik iki hafta önce grip oldu mecbur antibiyotik verdik antibiyotikten sonra yine dilinde oluştu tek seferde mikastatin sürdüm hemen geçti. Bağışıklığı düştüğü için mi antibiyotikten dolayımı bilemedim
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

20 Ağustos 2025 20:18
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

20 Ağustos 2025 20:18
Osman hocamın detaylı anlatımına buradan ulaşabilirsiniz geçmiş olsun

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir