Özel Aşı

134 görüntüleme
Rasime Ç. .

Rasime Ç. ..

5 Ekim 2025 14:50
Sevgili anneler rota ve menenjit aşısını sağlık ocakları yapıyormu bu aşılar için özel hastaneye mi gitmek gerekiyor bebeğim 3 aylık
F

Fatma S. ..

5 Ekim 2025 15:28
Aile hekiminize bağlı yapan doktorlar var ama bizim doktorumuz rotayı yaptı ama menenjit leri yapmadı mesela. Menenjit için özele gittiğimizde ilk dozu yaptırdık. 2. Dozlar için gittiğimizde elimizde yok eczaneden alın gelin sadece aşı yapma ücreti alalım dediler öyle yaptırdık. Daha uyguna gelmişti 2. Dozlar.
A

Ayşegül Ü.

5 Ekim 2025 15:28
Eğer siz aşıyı kendiniz temin ederseniz evet orası yapıyor. Aşısı yaptırmak istediğiniz gün almanız gerekiyor.
Rasime Ç. .

Rasime Ç. ..

5 Ekim 2025 16:11
Aslında şöyle sağlık ocağıyla görüştüğümüzde bize biz yapamayız dediler devleteki doktorumuzda sorduğumda bilgi vermedi sadce devletin belirledikleri söyledi şimdi bende diyorum özel bir hastaneyemi götüreyim birde bunların bir takvim şeklinde oluşurmsk gerekiyor ve dozla alakalı bilgide almamız gerekiyormu yoksa standartmı yada alıp götürsek özel hastanede yaparlarmı sağlık ocağında rota zaten damla kendinizde yapabilirsiniz dediler bilmiyorum nasıl olucak
Senem A.

Senem A.

5 Ekim 2025 16:21
Bence damla da olsa rotayı da bir sağlık profesyoneline yaptırmalısınız. Benim sağlık ocağım alıp gelirsen yaparız demişti. Ama ben bebeğimi aylık olarak özelde kontrole götürüyordum. Rota ve menenjit aşılarını alıp yanımda götürdüm muayene sonrası doktoru uyguladı. Ayrıca menenjit aşılarını bir hekimin planlaması gerekiyor. Kafanıza göre aylarda yaptıramazsınız maalesef. Rota için de çok geç kalmayın onun en geç yapılabileceği tarih var.
Rasime Ç. .

Rasime Ç. ..

5 Ekim 2025 16:23
Tşk ederim çok sağolun
M

Muhteber D.

5 Ekim 2025 16:37
Rota 2 ve 4. Aylar veya 3. Ve 5. Ay şeklinde iki doz yapıyorlar biz rotayı eczaneden alıp sağlık ocağı hemşiresine yaptırdık
C

Cansu İ. B.

5 Ekim 2025 16:48
Eczaneden alıp sağlık ocağında yaptırdım. 2400 tl gibi bir fiyatı vardı
Rasime Ç. .

Rasime Ç. ..

5 Ekim 2025 17:31
Cansu hanım 2 birlikte mi 2400 tl yoksa bir tanesinin fiyatı mı
S

Sinem K.

8 Ekim 2025 12:40
Bizde de sağlık ocağı ve devlet hastanesi yapamayız demişti özelde yaptırdık ama tıp fakültesi hasteneleri de yapıyorlar galiba

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir