Oyuncak Seçimi

145 görüntüleme
F

Feyza Ç. D.

27 Ağustos 2025 20:24
Merhaba;
Bebeğim 6 ay 17 günlük henüz tam oturamıyor destekle oturabiliyor. Bu süreçte bebeğimin motor becerilerinin ve zihinsel gelişimi için ne gibi oyuncaklar almalıyım?
Fatma T. .

Fatma T. ..

Uzm. Hemşire

27 Ağustos 2025 20:41
Bez ve erimeyen suya dayanıklı sesli ve görselli kitaplar alınabilir . Alacağınız oyuncağın CE işareti olmasına da dikkat ediniz.
F

Feyza Ç. D.

27 Ağustos 2025 20:42
Vermiş olduğunuz bilgi için teşekkür ederim Fatma Hanım 🙏🏻
Merve K.

Merve K.

Dil ve Konuşma Terapisti

27 Ağustos 2025 20:48
Dil ve Konuşma Terapisti Merve KILIÇ ✨

Çocuğunuzun iletişim, dil, konuşma gelişimini ve bu bağlamda bilişsel gelişimini desteklemek adına kullanabileceğiniz materyal kitaplardır. Bana kalırsa kitaplar her süreçte çok etkili ve geliştirici birer materyaldir fakat 4-12 arasında çok kritik bir rolü olduğunu düşünüyorum. Hem çocuğunuza farklı kelimeler okumuş ve dinlemesini sağlamış olursunuz, hem yansıma sesleri dinletirsiniz (sesli kitaplar sayesinde), hem dokunsal uyaran sağlarsınız (dokun-hisset kitapları ile), hem de dikkat süresinin artmasını desteklemiş olursunuz ve çocuğunuzla kurduğunuz etkileşim onu birçok alanda geliştirir. Burada marka verebiliyor muyum emin değilim bu nedenle sosyal medya hesaplarımdaki kitap önerilerime göz atabilirsiniz.

https://app.hb.biz/HK5f5BCo6wpo
F

Feyza Ç. D.

27 Ağustos 2025 20:49
Teşekkür ederim Merve Hanım🙏🏻
Merve K.

Merve K.

Dil ve Konuşma Terapisti

2 Eylül 2025 10:21
Feyza hanım tekrardan merhaba. Çocuğunuzun dil gelişimini desteklemek adına parmak kuklalardan da destek alabilirsiniz. Benim seanslarımda çok kullandığım oyuncaklardır. ✨
F

Feyza Ç. D.

2 Eylül 2025 10:22
Merve hanım teşekkür ederim ilginiz için 🙏🏻

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir