Oyuncak
60 görüntüleme
G
Gizem E.
5 Kasım 2025 16:13
Şu an 4.5 aylığız, piyano halımız, çıngırağımız ve diş kaşıyıcımız dışında pek oyuncağımız yok. Neler almalıyım?
H
Hasibe K.
5 Kasım 2025 16:56
Merhaba. Ben çok bir şey almadım daha ziyade etkinlik yaptık. Mesela balonları çok şişirmedim ayaklarının altına koydum en sevdiği etkinlik olabilirdi onların zıplaması ve renkleri. Eline de verirdik el parmak kasları gelişsin diye. Yağlı kağıt koyardım onda da o ses hoşuna giderdi. Kurdeleleri bir yere bağladım orada onlarla oynamasını sağladım. Gibi şeyler. Bir yerde görmüştüm oynamaz dediğim ama şuan bile bayıldığı oyuncak: küçük su şişesini yarım doldurdum içine de renkli sayma fasülyeleri koydum onu sallayarak içindekileri takip ediyor. Oyuncak yine bir bakın ama oyuncaklardan harici bu tarz etkinlikler daha hoşuna gidiyor
H
Hasibe K.
5 Kasım 2025 16:57
Bunları en öncelikle kendi gözetimimde yapardım.
G
Gizem E.
5 Kasım 2025 17:02
Ben de genelde etkinlik şeklinde yapıyorum bu instagram bizi kötü etkiliyor ne bileyim çocuklara oyuncak veriyolar diye acaba ben mi eksik alıyorum diye düşündüm
H
Hasibe K.
5 Kasım 2025 17:05
Hayır hayır onun için en önemli olan şey sizinle geçirdiği vakit. Ben de elimden geldiğince az oyuncak alıyorum ya da ayı geldikçe ayına göre oyuncak alıyorum inanın onda bile bakmıyor bazen.