Oyun 14 Aylık

148 görüntüleme
E

Esra K.

21 Ağustos 2025 10:14
Oğlum 14 aylık. Yapbozdur legodur vs oyuncaklar ilgisini çekmiyo oturup oyun oynatamıyorum.gelen çocuklara oyuncaklarını da vermek istemıyo.neyi alsalar ellerınden almak istiyor.nerde yataktan yuvarlanmalı zıplamalı kosmalı tepınmelı oyun var onları istiyor. Oyuncak verince fırlatıyo.
M

Melike Ö.

21 Ağustos 2025 10:15
Normal bi erkek çocuğu :)))
E

Esra K.

21 Ağustos 2025 10:16
Yalnız olmadığımı bilmek istiyorum 😄
Ş

Şule G.

21 Ağustos 2025 10:24
15 aylığız bizde aksiyon seviyoruz. Mizaç olarak hareketlilik seviyorlar. Parka götürünce salıncaktan çok kaydırak ilgisini çekiyor ki henüz çıkıp kendi kayabilecek yaşta bile değil. Ama bu aksiyon içinde Allah var birazcık oturup kitap sayfalarını çevirip inceleyebiliyor😅😅
Fadile B.

Fadile B.

21 Ağustos 2025 10:25
Öncelikle oyuncağını vermemişsin benim diyebilmesi bir gelişim evresiymiş bu yüzden mutlu olmalısınız Bir de çocuğunuz oyuncağını vermediğinde onu zorlamak yerine biraz Sen oyuna biraz arkadaşın oynasın taktiğini uygularsanız belki işe yarar ya biraz da doğaya da bakıp erkek çocuklarını anlayabilirsiniz kız çocukları gibi oturup oyun oynamalarını beklemek biraz zor oluyor ama enerjisini atabileceği boks torbaları alabilirsiniz zıp zıp alabilirsiniz
E

Esra K.

21 Ağustos 2025 10:27
Mesela arabası var atv tarzı akülü. Normal çocuklar pedala basıp ğın ğın dut dut yapıp gıder dımi benımkı arabanın koltıgına çıkıp ayakta duruyor ordan kendını atmak istiyo. Sımdı boyleyse bıraz daha buyuyunce napcam bilmiyorum çok yoruluyorum 😁
T

Tuğçe B.

3 Eylül 2025 22:46
Benimde 14 aylık oğlum . Asla oturup oyuncaklarla oynamıyor biz şişe seviyoruz 🤣 onu atıyor koşuyor yuvarlıyor fırlatıyor daha oturup kitap okuyamadık ya da zeka geliştirme oyunları oynayamadık . Sadece kovalamaca ya da yüzüne bez kapatıp koşarak cee ee oynuyoruz .

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir