Oturmak İstemiyor

86 görüntüleme
M

Müjde C.

1 Ekim 2025 17:21
Bebeğim 36 haftada 2340 doğdu şuan 7 ay 1 haftalık ama oturtamıyorum asla oturmak istemiyor, kucağımda bile hemen hareket etmek istiyor, destekli oturtuncada direk emekleme pozisyonuna geçmek istiyor, ne yapacağımı şaşırdım, bebeği oturmakta direnen başka anne varmı acaba
S

Sifa D.

1 Ekim 2025 21:17
Merhaba, benim bebeğim de ilk başlarda öyleydi hala bile kendisi oturmak istemezse oturtmak mümkün değil 😅 normal olduğunu düşünüyorum,çevreyi
Keşfetmeye çalışıyorlar/ sıkılıyorlar vs.
Siz oturtmaya çalışmak yerine oturmasını teşvik edecek bir şey verseniz, önüne hafif yükseklikte bir şey koyup onun üzerine oyuncak koyabilirsiniz vs. Yani esas önemli olan, bebeğin kendi ihtiyaç duyduğu kadar oturmayı devam ettirebilmesi diye düşünüyorum öyle ise sorun olduğunu sanmıyorum.
M

Müjde C.

2 Ekim 2025 04:52
Dikkatli dağılırsa koltukta 5 dk oturuyor ama sonra sıkılıyor hemen emekleme pozisyonuna geçmek istiyor, mama sandalyesinde ise ondan kurtulmaya çalışıyor
S

Sifa D.

2 Ekim 2025 08:40
@Müjde Cesur çok normal önemli olan kendi oturmak istediği süreçte devrilmeden oturabilmesi, benim kızım da aynı hatta bir süredir altını değiştirmek bile zorlaştı direkt emekleyerek kaçmaya çalışıyor 😅

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir