Oturma!!

112 görüntüleme
Ümran A.

Ümran A.

23 Ekim 2025 09:15
Merhabalar kızım 5,5 aylık yaklaşık bir hafta 10 gündür destekli oturtuyorum hatta bir dakika kadar desteksiz de oturabiliyor. Etrafımdakiler neden bu kadar erken oturttun kalça çıkığı olur diye beni korkuttular. Erken oturması sorun teşkil eder mi?
M

Mervee

23 Ekim 2025 09:30
Benim kızım 4 aylık doktorum destekli oturtmaya başlayabilirsiniz dedi eğer başını kaldırıyorsa oturttuğunuzda başını dik tutabiliyorsa sorun yok dedi doktorunuzun yönlendirmesine göre hareket edin herkes çok konuşuyor
Ümran A.

Ümran A.

23 Ekim 2025 09:33
Teşekkür ederim Merve hanım
Evet herkesten bir şeyler duyuyorum o da endişe veriyor elbette
T

Tuğba B. ..

23 Ekim 2025 09:37
Bende geç başladım keşke daha erken başlasaydım 7 aylık olacakdesteksiz oturamıyor
M

MK ..

23 Ekim 2025 10:16
İnsanların dediğine aldırmayın ben destekli oturttum 5. Ayda neden oturttun erken dediler oturtmaz oldum aynı kişi bir hafta sonra neden oturtmuyorsun geç kalmışşın dedi bir bebek için en dogru kararı doktoru ve anne babası bilir.
Ümran A.

Ümran A.

23 Ekim 2025 10:18
Gerçekten kimseye göre hareket etmemek lazım . Teşekkür ederim canım anneler❤️ Etrafa çok kulak asmadan sağlıkla büyütelim bebişlerimizi o zaman 🐣

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir