Oturma

129 görüntüleme
S

Siddika S. ..

23 Eylül 2025 14:55
Bebeğim 4 buçuk aylık
erkek uyanık olduğu zamanlarda sürekli kucağımda oturur pozisyonda durmak istiyor bu normal mi
Bebege zararı olur mu
S

Sema E.

23 Eylül 2025 15:05
Benim bebeğimde yeni 4 aylık erkek devamlı oturmak istiyor kafasını kaldırıyorgaliba gelişimle alakali
R

Rüm ..

23 Eylül 2025 15:40
Ben oğlumu oturtmaya başlamıştım yanlarına önüne arkasına yastık koyarak yanında da duruyordum 15-20 dakika arası
S

Siddika S. ..

23 Eylül 2025 15:41
4 aylıkken mi
R

Rüm ..

23 Eylül 2025 18:56
Evet o aylarda başladım ama siz yine danışın isterseniz
A

Aleyna Y. ..

23 Eylül 2025 19:06
Ben kucağımda oturttum hic de birseu olmadi aksine daha cok kendini tutabilen bir bebek oldu maşallah
Çağla

Çağla

23 Eylül 2025 19:11
Benim doktorum destekli oturmayabaslayabılırsın dedı 4 aylık
E

Ezgi Ç.

25 Eylül 2025 10:36
3,5 aylıkken genel kontrolde doktoruna oturma alıştırmaları ne zaman diye sormuştum. Omurgası dengeli, başını tutuyor, bacaklar güçlenmiş oturabilir destekli oturtabilirsiniz demişti. Şaşırmıştım küçük diye. Biz oturtmaya korktuk tabi çok küçük diye. Ama baktım kafasını asla yastığa koymuyor, yatarken bile kafasını kaldırıp, yukarda tutuyor. Ellerini tutunca kendini yukarı doğru çekiyor, oturmak istiyor resmen. Oturtup 1-2 dk sonra yatırınca ağlamaktan mahvoluyor. Niye yattım oturmak istiyordum diyor yani. Oturmak istediğini bu şekilde dile getirdi bence.Biz de o günler 3.5 aylıkken yani kucakta oturtmaya başladık. şimdilerde günlük olarak sağına soluna yastıklar koyarak oturtuyorum destekleyerek 10-15 dk duruyor oyuncakla ilgileniyor. 4,5 aylık ciddi derecede Güçlendiğini gözlemliyorum ben. Doktorunuza danışıp onay verirse önce canlı destekle sonra yastık vs. İle oturtabilirsiniz diye düşünüyorum.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir