Oto Koltuğu Önerisine İhtiyacım Var

165 görüntüleme
M

Merve

14 Ağustos 2025 18:56
Kızım 5.ayını bitirdi ve artık puset içinde rahat edemiyor kızımın ayına uygun uzun süre kullanabileceğimiz rahat otokoltuk önerilerinize ihtiyacım var
Mihriban Y. .

Mihriban Y. ..

14 Ağustos 2025 19:40
Bebeğim 3 aylık uzun yol yapacağımız için oto koltuğu aldık puset ile rahat etmiyordu artık kanz ın Safe n rest oto koltuğunu aldık 0-36 kilo bebegim sevdi içinde rahat durdu bizim için kullanışlı oldu.
F

Funda ..

14 Ağustos 2025 19:56
Bizde de Heyner infiny twist 360* donebilen var. Bes yıldır çocuklarda kullanıyoruz. Alacaksanız dönen koltuklardan almanızı tavsiye ederim. Çocuğu indirip bindirmesi kolay oluyor ayrıca uzun yolda arkada rahat ettiriyor.
A

Aysel.nur K.

14 Ağustos 2025 20:01
Merve hanım merhabalar bende oto koltuğu olarak Kraft markasının kullanıyorum ama şuanda bebeğim büyüdugu için gerek yok eğer isterseniz iletişime gecebiliriz .
Yiğidonun a.

Yiğidonun a.

12 Eylül 2025 11:26
Merhaba ben yoyko bear 0-36 kg olan modeli aldım. Yorumlarda bebeklerin ayı figüründen korktuğu yazılmıştı. Benim bebeğim de korktu oturmak istemiyor. Araştırırken aklınızda fikir olsun diye yazıyorum. Kolay gelsin.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir