Otelde El Ayak Hastalığı 1 Yaş.

99 görüntüleme
H

Hatice S. ..

28 Ağustos 2025 09:33
Antalyada oteldeyiz 1 yaş, 2 gündür ateşi calpolle düşmüyor sadece dolvenle düşüyor 39a çıkıyor, 2. Gün sabahı ellerinde ve ayaklarında kırmızı benekler gördüm 1 yaş napmam lazım doktora gece 2 defa gittik o zaman kızarıklık yoktu diştir deyip gönderdi. İlk kez ateşli hastalık yaşıyoruz başka şehirde olmanında gerginliğiyle napacağımı bilemiyorum. İlaçları 4 saatte bir ver dediler ama günde sadece 4 kere mi verebilirim yoksa ateş devam ettikçe verebilir miyim.
B

Bahar A.

30 Ağustos 2025 18:24
Benim kızım 2 yaşında otelde el ayak hastalığı oldu eve gelince ateşlendi ve çok dirençli ateşi calpolls düşmüyor
F

Fatma S. ..

30 Ağustos 2025 18:44
Calpol-calpol arası 4 saat dolven-dolven arası 4 saat calpol ve dolven arası 1 saat olmalı ... Bize sünnet olduğumuz ilk gün böyle verdirdi çocuk cerrahı. Mesela 7 de calpol verdiniz 8 dolven 11 de calpol 12 de dolven gibi.. Gece uykuya yatmadan önce dolven verecek şekilde ayarlayın saati bence o daha etkili ya calpole göre belki biraz rahatlar çocuk çok geçmiş olsun

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir