Önemli !! 8 Aylık Elini Ağzına Götürme

109 görüntüleme
Sait K.

Sait K.

9 Eylül 2025 06:46
Çocuğum 5 gün sonra 8. Ayına girecek. Ama hala emeklemiyor. Tam tur dönmüyor. Ayrıca eline oyuncak vs verdiğimizde çok nadir ağzına götürüyor ama yiyecek vs götürmüyor. Ne yapmak lazım? :(
İ

İpek B. Z.

9 Eylül 2025 08:20
Emekleme genelde 9. ayda başlıyor. Zaten emekleme bir gelişim basamağı değil, emeklemeden direkt yürümeye de baslayabilir bebekler. Tam tur dönmeye de benim oğlum 8. ay ortasi başladı, hatta sadece uykuda tam tur dönüyordu, 8 ayin sonunda gunduz de başladı tam tur, doktora sormuştum endise edecek bir durum degil demişti. Agzina yiyecek benim oğlum da nadiren götürüyor, oyuncak vs hep ağızda ama, bu konuyu ben de merak ediyorum.
Sait K.

Sait K.

9 Eylül 2025 08:23
Teşekkür ederim. Peki sizin çocuğunuz şu an ne kadarlık?
Sait K.

Sait K.

9 Eylül 2025 08:26
Ayrıca bizimki Elini sürekli ağzına götürüyor ki muhtemeldir diş çıkarma süreci olduğundan. Ama o ele bişey verildiğinde almıyor bile
İ

İpek B. Z.

9 Eylül 2025 08:36
Su an 9 aylik oldu bugün itibariyle :) Kendisi uzanıyor mu peki nesnelere? Dokunma hassasiyeti gibi bir durum vardir belki, bir arastirin. O konuda yardımcı olamıyorum maalesef hiçbir fikrim yok. Sadece benim oğlum eline almadan önce bir yumruklayıp kontrol ediyor genelde, ondan sonra kavriyor. Tam tur ve emekleme icin ensise etmeyin, daha yeni baslayacaktir yavas yavas. Sadece sağa ya da sadece sola dönüyordu bizimki de. Emekleme cabasi da daha yeni başlıyor, yerde balik gibi debelenme halinde şimdilik, elini ayagini nasil koyacağını tam kesfedemedi
Sait K.

Sait K.

9 Eylül 2025 08:46
Allah bağışlasın. Rabbim tüm çocuklara sağlık sıhhat versin inşaAllah.. Evet uzanma.. tutma.. yere vurma vs tam şükür. belkide ben acele ediyorum o zaman bilemedim. İnşallah zamanla herşey oturur bakalım

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir