Öksürük ve Bebeği Koruma

129 görüntüleme
G

Gülşen A.

24 Eylül 2025 03:08
Sevgili anneler, annemlere ziyarete gelmiştik ve sırayla herkes hasta oldu eşim en son oldu 3 gündür izole maskeyle. Şimdi de bende öksürük başladı gıcık şekilde. Bebeğim 5 aylık herkes hasta olunca benden başka bakacak yardım edecek kimse yok benimle yatıp kalkıyo hem emzirirken kullandığınız öksürük ilacı varsa hem de bebeği uyurken nasıl koruyabilirim biliyosanız yazar mısınız? Öksürük gece başladı tutuyorum kendimi öksürmemek için arkamı döndüm uyumuyorum ama maske taktığımda da gece uyurken nasıl takıcam?
S

Simay K.

24 Eylül 2025 04:14
Geçmiş olsun aynı durum bende de olmuştu. İlaç kullanmak yerine sarımsak kürü hazırladım kendime. Normalde çok ağır geçiririm ama onun sayesinde 2 günde atlattım.(1 diş sarımsak +bal+limon bunu siz yiyeceksiniz sütünüzle bebeğinize de geçmiş oluyor) umarım kısa zamanda atlatırsınız. Odanın nemine de dikkat edin bence. Bir de bebeğinizin burnunu izotonik su ile yıkamayı ihmal etmeyin. Nasıl yıkandığını gösteren videolara denk gelmişsinizdir. Geçmiş olsun tekrar
G

Gülşen A.

24 Eylül 2025 08:04
Simay hanım sarımsağı ezip bunları karıştırarak mı yiyeceğim bir de günde 1 mi? Çok teşekkürler

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir