Öksürük

45 görüntüleme
A

Ayten P.

7 Kasım 2025 03:57
Bebeğimde burun akıntısı yok ama burnu tıkalı serum fizyolojik ile yıkama yapıyorum , öksürüğü arttı doktora götürdüm ama burunda diyor buharla geçer mi? 6 ay 20 günlük bebeğim
T

Tuğçe

7 Kasım 2025 04:23
Benim oğlumda da hırltı ve öksürük var 3.5 aylık. Burnunu düzenlisabah akşam açıyordum rutin olarak ama sanki balgamı var gibi öksürüyor. Ben lavanta kaynattım vebiraz onun buharını verdim biraz daha iyi şuan. Lavantayı cezvede kaynatyorsunuz daha sonra bir kaseye koyuyorsunuz siz kaseyi tutun biriside bebegi kolu üzerine yatırıp yüzü kasenin üstüne gelecek şekilde konumlandırın o buharı çeksin sonra tekrar burun açın serum fizyolojik sıkıp çevirip sırtına vurun sonra aspiratörile çekin bu şekilde şuan biraz daha iyiyiz. Geçmiş olsun
Fatma T. .

Fatma T. ..

Uzm. Hemşire

7 Kasım 2025 05:00
Burun temizliği enfeksiyonun ciğere inmesini büyük oranda engeller . Balgam için buhar olarak verip sırtına pat pat vurun. Beslenme ve uyku öncesi Burnunu yıkayın etkisj olacaktır
A

Ayten P.

8 Kasım 2025 03:30
Burun temizliği yapıyorum ama balgamı bi türlü çıkmıyor , buharda veriyorum hırıltı geçmiyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir