Öksürük

376 görüntüleme
Elif O. .

Elif O. ..

5 Ağustos 2025 05:38
37 hafta doğum yaptım 34 hafta ile uyumluydu doğum kg 1950
Şuan 5 ay 20 günlük 2 hafta önce 5300 kg
Doğduğun dan beri var olan ara ara öksürük vardı hastaneye gittik röntgen vs bakıldı ama ciğerlerin de problem yok dendi öksürük de hiç geçmiyor herkes yalandan öksürüyor diyor fakat daha çok küçük .
Bebek neden öksürür bilgi verir misiniz?
Ayşen Y.

Ayşen Y.

5 Ağustos 2025 06:20
Benim bebegimde de gun icinde oksuruk oluyor doktor sirtini dinlediğinde bi sorun olmadigini soyluyor. Sanirim salya artışından kaynakli olabiliyor. Tükürük salgisi artinca kontrol etmek zorlasiyo ve bogazlarina kaciriyolar bu yuzden oksuruyolar
E

Elif D.

6 Ağustos 2025 09:21
Bizdede öksürük değil ama hırıltı var doktor ciğerler temiz diyo ama hırıltı neden oluyo bilmiyorum geniz akıntısı yaparmi
N

Nurten

6 Ağustos 2025 20:15
Hırıltılı nefes varsa mutlaka serum fizyolojik ve şırınga ile temizleme işlemi yapın. Benim bebeğimde de öksürük ve hırıltı vardı bu işlemle burnu açılıyor ve balgam çıkarıyorlar
E

Esma N. C.

22 Ekim 2025 20:22
Bizdedir öksürük ve sırtından dinledimde hirilti var baya öksürüyor 5 aylık doktor aferim ve öksürük şurubu yazdı kullanıyorumama geçmiyor ne yapmalıyım size
Elif O. .

Elif O. ..

22 Ekim 2025 20:34
Benim kızım şimdi 8 aylık oldu ben öksürük geniz akıntısı oldukça burnuna serum fizyolojik sıkıyorum nebülizatöre serum fizyolojik koyup onunla hava veriyorum rahatlıyor
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

22 Ekim 2025 20:56
Bebek geniz akıntısı olursa öksürür. Ortam nemi ideal olmalı, ev sürekli havalandırılmalı , burnu hep açık olmalı , tıkalı ise burun yıkama yapmanız şart bir de %9 izotonikle buhar verebilirsiniz 💙
H

Hilal K.

23 Ekim 2025 18:39
11 aylık bebeğim de öksürüyor özellikle geceleri burnunu açıyorum bişey akmıyor hava da veriyorum ama geçmedi çok sık geniz akıntısı oluyor neden olabilir ne yapmalıyım ?

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir