Oioi Markası ve - Ek Gıda Hazırlık
157 görüntüleme
E
Emel K.
7 Eylül 2025 20:41
Merhaba sevgili anneler oioi markası hakkında düşünceklerini ve tecrübeniz nedir. Koku yapıyor diye bir söylem duydum doğru mu? Önerileriniz ne olur
S
Sema
7 Eylül 2025 20:51
Koku yapıyor mu derseniz yeni ek gıdaya başlangıçta yaptığına şahit olmadım ama ilerde sulu ve sıcak gıdalara geçişte yapıyor diyorlar ama benim hiç olmadı öyle. Karbonat ve limonla yıkadım hep. Hiç deterjan kullanmadım.
T
Tuğba B. ..
7 Eylül 2025 21:16
Tencereden alıp kaynar kaynar koymazsanız yiyeceği ,koku yapmaz.sıcak bütün markaları kokutur
M
Melek T.
7 Eylül 2025 22:34
Merhaba, yorumlardan dolayı ben de çok tedirgindim. İki aydır Oioi markasının neredeyse bütün ürünlerini kullanıyorum. Yaptığım yiyecekleri ocaktan alır almaz da koydum asla koku yapmadı. Beslenme bittikten sonra hemen yıkıyorum, ben çok memnunum.
M
Melike Y.
8 Eylül 2025 09:40
Ben kiwi markasının silikon setini almıştım şu an bebeğim 19 aylık hala kullanıyorum hiç bir şekilde koku tat değişikliği vs yapmadı makinada yıkamaya uygundur yazıyor ama ben hep elimde yıkadım bardağı tabağı hepsini kullanıyorum çok memnunum
İ
İlay D. ..
8 Eylül 2025 10:41
Ben ilk kızıma neredeyse 8 yıl önce ikeadan aldım bunca zaman kullandık şimdi de kardeşi kullanacak hiç birsey olmadı ne koku ne kırılma maşallah bayağı sağlammış atmaya kıyamamıştım 🤭🤭