Oğlum Yataktan Düştü

122 görüntüleme
R

Rabia Ç.

13 Eylül 2025 09:15
7 aylık Çok ağladığı için yatağa yanıma aldım uydu bende uyurken uyanmış hiç ses çıkarmadı döne döne düşürmüş kendini ağlamasına fırladım çok ağlamadı sakinleşti bende oyun oynar gibi şarkı söyleyerek vücuduna dokundum acıyan ağrıyan yeri varsa tepki vermesini bekledim yok galiba tepki vermedi bi süre uyutmadım gözlemledim şuana kadar bişey olmadı bu saatten sonra olur mu
Zlyhsrc

Zlyhsrc

13 Eylül 2025 09:23
Kusma, göz bebeklerinde kayma, kafada şişlik morarma vs yoksa keyfide yerindeyse bir sıkıntı olmaz. Ama gün içerisinde yine gözlemleyin aksi durum olursa hastaneye götürürsünüz.
İ

İlayda

14 Eylül 2025 14:52
Zamanında aynılarını yaşayıp acile gitmiştim. Acildeki doktor "fışkırarak kusma, göz bebeğinde kayma, takip edememe, keyifsizlik, durmaksızın ağlaması ve kulak arkasında morarma var mı?"demişti. Bu gibi durumlarda bu belirtiler önem taşıyor. Eğer bu belirtilerden bir tanesi dahi yoksa 24 saat takip edin demişti. Çok geçmiş olsun. 🙏🏻🪽

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir