Öğleye Kadar Uyuyan Bebiş
131 görüntüleme
G
Gözde K.
8 Kasım 2025 08:46
Merhaba 💕
Oğlum 8 ay 29 günlük fakat son üç haftadır geceleri 12 den önce ne yaptıysam uyumuyor. Sabahta 11 e kadar uyanmıyor. Nasıl eski düzenimize döneceğiz bilmiyorum fikri olan yardımcı olabilecek olan var mı acaba 😢
Oğlum 8 ay 29 günlük fakat son üç haftadır geceleri 12 den önce ne yaptıysam uyumuyor. Sabahta 11 e kadar uyanmıyor. Nasıl eski düzenimize döneceğiz bilmiyorum fikri olan yardımcı olabilecek olan var mı acaba 😢
İ
İ.E.
8 Kasım 2025 08:53
Kac gunduz uykusu yapiyor. Belki son uykusu fazla gelmeye baslamistir. Gunduz uykulari da uzunsa gece gec saate kadar uyumayabilir. Dakika dakika geriye doneceksiniz mecbur 15dk 30dk derken yatma saati geriye kayacak ancak oyle olur. Birden erken yatmaya baslarsa tepki gosterir bence.
A
Arzu.G
8 Kasım 2025 09:13
Gunduz tek uyku yaptirin 1gun .oglen uykusunu 2 saat uyusun .sonrasinda da dolu dolu gecirsin gunu enerjsiini atsin .aksam 7de mecbur uyur .ertesi gun 7de kalkmis olur .bu kolay olan hizli yontem. Yavas yavas hallederim diyorsaniz da son gunduz uykusunu en gec 5te bitirmis olun hatta 4e kadar cekin .aksam yatma saati erken olacagi icin sabah da kalkacaktir 7-8 gibi. 8-9 ay arasi uyku gerilemesi uykuya direnme oluyor atak haftasi olmamasina da dikkat edin .2-3gun siz zorlanirsiniz ama bebek cabuk alisir duzene
G
Gözde K.
8 Kasım 2025 09:21
Gündüz uykuları da çok az öğle uykusunu bi saat yapıyor sonra akşam üzeri sadece 15 dk kadar bi şekerleme yapıyor hep böyle idi bu durum şimdi bi de gece geç uyuma sorunu eklenince korkuyorum gelişimi gerileyecek diye
Z
Zeynep ..
8 Kasım 2025 22:34
Sabah 7 de uyandırın