Öğlene Kadar Uyuma

88 görüntüleme
S

Seda D.

16 Ekim 2025 10:15
Bebeğim 5,5 aylık kız. Akşam 22.30 gıbı uyuyor gece ara ara uyanmaları olsa bıle sabah 10.30 11 e kadar uyuyor. Bebeklerın sabah 6 da kalktığını okuyorum . Bu bır sorun mu onun isteğine göre ilerliyorum.
Nermin T.

Nermin T.

16 Ekim 2025 10:23
Benim kızımda 5 aylık akşam 10 da gece uykusuna yatıyor sabah 7 de uyanıyor haftada 1 defa 9,5-10 da uyanıyor . Her bebek farklı gündüz uykuları da aynı şekilde bazı bebekler 15 dk uyuduktan sonra uyanırken bazı bebekler 1 saat uyuyor. Bence içiniz rahat olsun bazen ben sabah söyleniyorum işemi gideceğiz niye erken kalkıyoruz güzel kızım uyuyalım diye 😅
T

Tuğba A.

16 Ekim 2025 10:36
benim kızım da i şuan 9,5aylık hep geç yattı geç kalktı sanırım alışkanlık 8de uyutun 7-8 uyandırın diyor uzmanlar ama 10da yatıor 10dan önce kalkmıor 12 saat uyku süresine uyuyoruz bu hesaba göre diye teselli oluyorum:) her bebek farklı demekki
S

Seda D.

16 Ekim 2025 10:43
Her evin rutini farklı eşim akşam 7 de işten geliyor. Bebeğim 10 da yatması onların birbiriyle zaman geçirmesi için ıyı oluyor ama bebeğim erken uyanmıyo dıye tuhaflık mı var dıye düşünüyordum ben de.
Fatma U.

Fatma U.

Uyku Danışmanı - Uzman Psikolog

17 Ekim 2025 06:42
Merhaba 🌼Her bebek kendi özelinde gelişim göstermekte ancak bu durum, uyku eğitimi ile düzeltilmesi gereken bir geç yatış alışkanlığıdır. Bu döngüyü düzeltmek için, bebeğinizin akşam rutinini kademeli olarak her gün 15 dakika daha erkene çekmeye başlayınız, uyanıklık süresini gün içinde doğru yönetmeye dikkat ederek onu yavaş yavaş ideal yatış saati olan 19:00-20:00 aralığına kaydırınız ve sabahları da en geç 08:30 civarı uyandırarak vücudunun yeni ve sağlıklı bir ritme alışmasını sağlamalısınız.
S

Seda D.

17 Ekim 2025 07:24
Geri dönüşünüz için çok teşekkür ederim. Gündüz 3 uyku yapıyoruz. Bunlar kısa süreli 30 40 dk oluyor. Bunun normalı ne olmalı.1 saatı çok nadir geçiyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir