Oda Sıcaklığı

187 görüntüleme
G

Gamze Ç.

17 Haziran 2025 16:11
Bebeğim 5 aylık gece oda sıcaklığı en düşük 26 oluyor nasıl giydirmem gerekiyor
Neslihan O. S. .

Neslihan O. S. ..

17 Haziran 2025 16:44
Merhabalar , doktor Osman beyin ve birçok çocuk doktorunun önerisiyle bildiriyorum . 26 derece de bir çocuğun zıbın ile yatırılması öneriliyor . Uygun şartlar olmayınca çocuklar uyumuyor . Ben kışın bile oda sıcaklığını 18/22 düşürüp çocuğu battaniyesiz yatırıyordum uyku tulumuyla çok şükür hastalık yaşamadık
G

Gamze Ç.

17 Haziran 2025 16:45
Bende normalde sadece kısa kollu zıbınla uyutuyorum ama bu aralar gece çok sık uyanmaya başladı üşüyor diye mi uyanıyor diye aklıma takıldı
K

Kubra Y.

17 Haziran 2025 17:01
Sıcaklarda kendiniz nasıl giyiniyorsanız , soğuklarda da sizden 1 kat daha kalın giydirmenizi tavsiye ederim . Birde uyanınca ensesine ve boynuna elleyin . Sıcaksa üşümüyordur.
E

Ezgi D.

17 Haziran 2025 17:01
Merhaba evimiz 28 derece bazen 29 oluyor hava şartlarından ötürü içine ince atlet zıbın üzerine de kısa kollu zıbın giydiriyorum gayet rahat oluyor terleme olmuyor hastalık durumu da yaşamadık geceleri de ince penye battaniyelerden örtüyorum ara ara boyun sıcaklığını kontrol ediyorum el ayak sıcaklıklarına bakıyorum bu şekilde takip edip ona göre giydirebilirsiniz
H

Hatice Ö.

17 Haziran 2025 17:02
Gamze Hanim bebekler soğukta değil tam tersi sıcakta uyanır ve uykuya geçişi daha zor olur
S

Sevilay Y.

17 Haziran 2025 18:47
Her bebek farklı , sizin bebeğinizin ritmini en iyi siz bilirsiniz gamze hanım, tabi ki bebeği terletmemek lazım ama her cocuk da soğuk sevecek diye bir şart yok, ben de ezgi hanım gibi giydiriyorum, kendim de giyinip uyumayı severim, dalanam uykuya , kızım da öyle , özetle bebek terlemediği ve güzel uyuduğu sürece siz bebeğinize göre ayarlayın ne giydirip giydirmeyeceğinize
M

Merve

18 Haziran 2025 06:18
Bizim odamız da 26-27 derece arasında sürekli. ben sadece askılı badi giydiriyorum üzerine de müslin örtü örtüyorum. gece kontrol ediyorum üşüyüp üşümediğini. üşüdüyse üzerine ekstra battaniye daha örtüyorum öbür türlü kıyafet giydir çıkar bebek uyanıyor zor uyuyor daha sonra. bu şekilde gayet rahat ediyoruz hem o hem de ben

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir