Ocean Microfer Demir Damla Kullanan Var mı?

132 görüntüleme
İ

İlayda N. ..

18 Eylül 2025 21:22
Bebeğim 4 ay 18 günlük 7 kg bu damladan kaç damla vermeliyim ve günde kaç defa saatleri var mı gece fln versem uykusuzluk yapma durumu var bana açıklar mısınız lütfen
Ş

Şule G.

18 Eylül 2025 21:46
Bana doktor kilo başı 1 damla dedi. Ben genel olarak demir ilacını sabah uyandığında karnı açken doyurmadan yarım saat 1 saat kadar önce veriyorum.
İ

İlayda N. ..

18 Eylül 2025 21:48
Şule hanimcim birisi de 14 damla demiş çok degilmmi
Ş

Şule G.

18 Eylül 2025 21:54
Bana da 14 damla fazla gibi geldi.doktor kansızlık durumuna göre dozu ayarlayabilir ama bunun içinde tahlil yaparlar.bana ilk verilirken doktor kilo başına1 damla demişti o şekilde kullandım
Ş

Şule G.

18 Eylül 2025 21:55
1 yaş civarında kan tahlili yapıldı orada dozunu artırmamı söyledi birkaçdamla artırdım. Doktora danışarak vermek en garantisi
G

Gonca ç. ..

19 Eylül 2025 15:08
Bu markanın demirorani düşük o yüzdencok veriliyor.1 ml de bileaz geliyordubize ki 1ml 20 damla demek oluyor o yüzden başkamarkaya geçtik
A

Ayşe Y.

19 Eylül 2025 18:53
Gonca hanım daha önce newvet kullanıyoruz demiştiniz memnun musunuz o markadan çocukunuzda dişlerde siyahlık oldu mu veya çocuğunuz beğenmene gibi bır durumu oldu mu ? Bizde ocean kullanıyoruz ama demir değerleri düşük çıkmıştı. Ml yükselttik bakalım nasıl olucak ?
Bengül A.

Bengül A.

20 Eylül 2025 04:29
Ocean microfer kullanıyorumbende 4. Ayda başladık üzerinde 0.5 işaret Var zaten doktor okar verilieceğini söyledi. Benim bebeğim gece uykusundan uyandığında beklemedipi için ara beslenme yapıyorum gece uykusubu tamamlayıp uyandığında veritorum damlayı.yani beslrnmeden önce4 saat açlık olmalı diyorşar ı bizde mümkün değil. Ama verdikten 30 dk sonra besliyorum tekrar
A

Ayşe Y.

29 Eylül 2025 18:26
Damlanın yanında damlalık var onunla yarısına kadar çekip verebilirsiniz sanırım . Ben kızım 7/8/9 aylıkken öyle verıyodum. Şimdi tam çekip veriyorum . Ama şuan o damlayı kullanmıyorum kızım 17 aylık newvel e gectık diğerinin mg az diye . Sabah aç karnına vermenız daha iyi olur emilimi için . Yıne de doktora sormanız daha iyi olur tabi . Her çocuğun kan değerleri vs farklı oluyor . Uykusuzluk gıbı Bı durum olmadı bizde . Günde bir defa verdım ben

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir