Nurse Harveys Kullananlar

149 görüntüleme
Özlem

Özlem

11 Aralık 2025 11:15
Bebeğim 5 aylık Nurse harveyya gaz damlası verdi kakasını yapmıyor diye verdi etkili olur mu acaba ?
E

Elif V.

11 Aralık 2025 11:24
Biz onu gaz için kullanıyoruz 1 aylıktan beri. O damla kaka için değil gaz için, 5 aylık bebek de gazını rahat çıkarır diye düşünüyorum
Özlem

Özlem

11 Aralık 2025 11:28
Ya bizim gaz değil tuvalet sorunumuz var reçete de yazıyor doktor bağırsak hareketlerini arttırsın diye dedi. Doçentt doktor yazdı ben oğluma gaz ilacı hiç kullanmadım.
Ö

Özay A.

11 Aralık 2025 11:56
İçinde zeytin yağı olduğu için bağırsaklarıda çalıştırıyor.
A

Ayşe Ş. ..

11 Aralık 2025 12:02
Gaz için kullanılan bir damla ama bağırsak hareketliliği sağlıyor ise ondan vermiştir. Deneyin işe yaramaz ise 1-2 güne yazın geri doktorunuza. Şimdiden çözün ileride kronik hale gele biliyor kabızlık
Tuğçe Ç.

Tuğçe Ç.

11 Aralık 2025 12:21
Kuru kayısı tek çözüm kaka için bence
Özlem

Özlem

11 Aralık 2025 14:02
Ya inşallah işe yararsa yazarım tabi kuru kayısı üzüm püresi zeytin yağı ile beraber veriyorum ama çok da etkili değil ya ne yapacağım bilmiyorum 🤷‍♀️ çok üzülüyorum
G

Gonca A. A.

11 Aralık 2025 14:22
Ben 1 aylıktan beri kullanıyorum kabız olmadı kullamadan önce çok zorlanıyordu
Özlem

Özlem

12 Aralık 2025 20:16
Şükürler olsun bu sabah tuvaletini yaptı kızlar benim paşam ne varsa çıkardı yahu artık tuvaletini yaptığına sevinir hale düştük ne komik 🤣
Ayşegül A.

Ayşegül A.

12 Aralık 2025 20:21
Canım böyle durumlarda hakiki zeytinyağı kullanmamı önermişti çocuk doktorumuz bir çay kaşığı veriyorum cidden aynı gün tuvalete çıkıyor hemde kolayca
Özlem

Özlem

12 Aralık 2025 20:25
Var bende hakiki bizim kendimizin valla kayısı üzüm hoşafının içine kariştırdım öyle verdim çok iyi geldi bence o etkili oldu .
Nalın A.

Nalın A.

13 Aralık 2025 10:07
Biz çok faydasını görmüştük gaz için kullanmıştık kızım1 aylıkken

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir