Nolur Bakın Hastayım

110 görüntüleme
H

Hazal

10 Eylül 2025 20:23
Dokuz aya sekiz gün kalmış bebeğim var genel olarak anne sütü alıyor bir de ek gıda alıyor bazen yemek istemiyor ama anne sütü veriyorum sağım ile veriyorum emziğimiyorum dün boğazım agrimaya başladı ama yirmilik dişimden diye üstüne düşmedim bebegimle falan temasa devam ettim gece bir kalktım çok kötüyüm hemen maske taktım o şekilde uyudum kesinlikle bebeğim elimi yıkamadan yaklaşmıyorum bol bol anne sütü veriyorum maske takıyorum sürekli. İçebileceğim bir ilaç var mı bebegimi kimseye bırakamıyorum tek başımayım doktora gidemedim bir de bebeğime geçer mi çok korkuyorum ona geçer diye geçerse ağır atlatır mı benim 2:30 aylık bir çocuğum basit bir enfeksiyondan vefat etti aklım çıkıyor kötü bir şey yaşayacağız diye anne sütü onu korumaya yardımcı olur mu ben bir şekilde atlatırım ama kızım çok önemli şu an 8.09 aylık bebeği hasta anneler ya da bebeği iyi olup da anne sadece hastaysa ya bilmiyorum işte bebeğine geçirmeyen var mı bebeği geçse de hafif atlatan var mı
B

Bahar K.

10 Eylül 2025 20:27
Korkmakta haklısınız. Ama birazcık rahat bırakın kendinizi. Stres daha çok yorar sizi. İçebileceğiniz bir grip ilacı yanılmıyorsam yok. Sadece parol alabiliyorsunuz. Bir de doktorla görüşüp size uygun serum varsa serum. Serum toparlanmanıza yardımcı olabilir. Evde de bol sarımsaklı çorbalar. Ballı limonlu zencefilli çay iyi gelir. Umarım siz de biran önce toprlarsınız 😇 ılık duş iyi gelir. Mümkün olduğunca temiz hava almaya çalışın siz de kızınız da. Evi sık sık havalandırın
H

Hazal

10 Eylül 2025 20:30
Çok teşekkür ederım evet öyle yapıyorum sureklı ben bı sekıl ıyılesırım ama tek oncelıgım o umarım ona geçmez
A

Ayşe N. Ç.

10 Eylül 2025 20:32
Geçmiş olsun, maske takmaya el hijyenine dikkat ettiğiniz sürece inşallah bebeğe bulaşmaz. Ben de bebeğim 5 aylık falandı böyle yapmıştım 1 hafta boyunca bebeğimi sevmedim bile çok zordu gece emzirirken bile uyku sersemi maskemi ihmal etmedim neticede ona geçmedi ve doktorumuz iyi ki böyle yapmışsın dedi. Ben ihtiyaç duydukça parol aldım, bir de her gün sarımsak bal limon kürü yaptım şifa umarak :)
Esma U.

Esma U.

10 Eylül 2025 20:37
Evet sarımsak ufak ufak doğrayıp bal katın az içine bide bi kaç damla limon sıkıp kaşıkla çiğnemeden yutun. Sabah akşam yapın. Hem sütünüzden bebeğinizde bu kürden nasibini alsın 🤲🤗 maskenizi takın Allah'ın izni ile hiç. Bir şey olmadan atlatırsınız 🙏
E

Elçin G.

10 Eylül 2025 20:49
Hazal hanım çok geçmiş olsun evi bol bol havalandırın. Bol duş alın. Maskeyi sık sık değiştirin. Biraz sirke ekleyin suyunuza için. Terlemeye özen gösterin. Rabbim korktuğunuza uğratmasın. İnanın evladınıza hiçbirşey olmayacak gönlünüzü ferah tutun.
H

Hazal

10 Eylül 2025 21:32
Hepınızden Allah razı olsun dedıklerınızın çoğunu yaptım yapmadıklarımı da hemen yapacağım iyiki varsınız lütfen dua edın de rabbım korktugumuzla sınamasın kızıma gecmesın

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir