Nöbet Geçirme

149 görüntüleme
D

Dilara Ö.

1 Ocak 2026 19:19
Ateş 37.5 vücutta titreme kasılma nöbet geçirdi gün içinde 2. Kez gecırdı yarım saat sürdü doktor yoğun bakıma aldı sebebi nedir neyden olmuştur çok korkuyoruz
Ebru K. .

Ebru K. ..

1 Ocak 2026 19:27
Kaç aylık
D

Dilara Ö.

1 Ocak 2026 19:28
9 aylık
Ebru K. .

Ebru K. ..

1 Ocak 2026 19:30
Febril Konvülsiyon (Ateşli Havale)
Enfeksiyonlar
Metabolik Nedenler
Nörolojik Durumlar
Bu 4 biri olmuştur ve o yüzden almıştır ne den alındığını geniş bir şekilde araştırılmasını isteyin
Ebru K. .

Ebru K. ..

1 Ocak 2026 19:34
Doktorunuza mutlaka ama mutlaka
Nöbetin durduğundan ve beynin hasar almadığından emin miyiz?
"Beyin grafisi (EEG) çekilecek mi?"
"Ateşin kaynağına dair bir enfeksiyon bulgusu var mı?" Bunları kesin sorun
D

Dilara Ö.

1 Ocak 2026 19:37
Tomografi sonucu temiz çıktı emar sonucu bekliyoruz nöroloji doktoru da görmesi lazım dedi ama eeg istemedi
D

Dilara Ö.

1 Ocak 2026 19:37
Kandada bir şey çıkmadı
Y

Yeliz K.

4 Ocak 2026 08:26
Eeg yi nöroloji Dru istiyor zaten mutlaka görünmelisiniz çok uzun sürmüş havaleniz benim kızım15 aylıktan beri ateşli havale tanısı var 4.5 yaşında şuan toplamda 5 kez havale geçirdi en fazla 1 2 dk sürdü sizin uzun sürdüğü için yoğunbakim a almış olabilir aile de havale öyküsü yada epilepsi öyküsü var mı genelde genetik oluyor çünkü
D

Dilara Ö.

4 Ocak 2026 09:08
Hayır epilepsi ya da herhangi bir genetik hastalık yok ailede
Y

Yeliz K.

4 Ocak 2026 20:34
Anladım anne yada baba kucukken çok atesleniyorsa bile çocuk havaleye yatkın olabiliyormuş ben mesela çok ateslenirmisim kucukken ama mutlaka nöroloji görsün ve eeg çektirin
F

Fatmanur A.

6 Ocak 2026 08:00
Bebeğim16 aylık ikinci havalesini geçirdi iki gün önce
F

Fatmanur A.

6 Ocak 2026 08:01
Çok korkuyorum tekrar ediyor mu bu devam edecek mi böyle 1-4 dk arası sürdü ikiside, EEG istedi doktor ama iki hafta sonra yagün verdi. Şehir hastanesi. Özele mi götürsem bilmiyorum özelde de çocuk nöroloji doktoru yok
F

Fatmanur A.

6 Ocak 2026 08:01
Ben havale geçirmişim kücükken.
Y

Yeliz K.

6 Ocak 2026 21:07
Fatma Nur hanım2 hafta sonra eeg çekilmesi daha iyi beyin dalgaları oturmuş oluyor hemen çekilirse sonuclar yanlış yorumlanabilir ama siz de gecirmissiniz küçükken genetik olabilir sizinki ateş ile beraber nöbet varsa korkmayın geçiyor uzun bir süreç fakat geçiyor yine de geçmiş olsun

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir