Neyi Var?

118 görüntüleme
Nurdan G.

Nurdan G.

9 Kasım 2025 20:06
Oğlum 3ay 3 günlük Doğum kilosu 3.540 15 gün önceki kilosu 5.670 idi kalpte delik ve kalp damarında açıklık var ayrıca böbrek büyümesi 6.6 olarak saptandı fakat tedavilik durumda değil hiçbiri sadece takip ediliyor. Baştan beri uyku sorunumuz vardı ama son bir haftaki kadar zorlayıcı olmamıştı.
-Sürekli huzursuz mutlu bir bebek değil
-Uykuya çok zor geçiyor o rahat uyusun diye her türlü uyutmayı deniyorum memede uyuma dahil
-özellikle gece uykusuna geçişi 3-4 saat sürüyor (7 de başlıyorum 9-9.30 gibi anca uyuyor) gece uykusuna geçtikten sonra 3 defa 2saatte bir kendi emmeye uyanıyor emdikten sonra geri dalıyor.
Oda ısısı nem oranı ışık ayarı hepsine dikkat ediyorum.
-gün içinde neredeyse her yarım saatte bir emiyor ve iştahlı emiyor boş değil süt gelmezse ve uyku pozisyonuna geçirirsem çıldırır gibi ağlıyor.
-ara ara kusmaları oluyor kesik kesik ve bazen kokulu
Umarım anlattıklarım karşısında bir yorumlama yönlendirme veya benzer durumu yaşayıp çözüme ulaşan olmuştur.

-takip eden doktorumuza sorduğumuzda anne kuzusu daha sizden ayrılmamak için emiyor vermezseniz ağlıyordur geçer falan diyor.😏
B

Büşra T.

9 Kasım 2025 20:15
Atak donemı olabılır zorlayıcı oluyo maalesef bır süre
C

Ceren G.

9 Kasım 2025 20:36
Biz 4. Ay atağında yaşadık bunlari 3 ay 12 günlükken falan başlamışti bizde
K

Kübra B.

9 Kasım 2025 22:28
Kural gibi uyku rutinini söyleyip durdukları için bunları yaptığında bebeğin de buna uyacağı düşünülüyor. Olmayınca da sorun arıyoruz ben de böyleydim ne zaman akışına bıraktım o zaman rahatladım. 7de uyutmaya çalışıp 9da odadan çıkıyordum. Şimdi artık kasmıyorum 8-8.30 gibi gidiyorum odaya. Bizim bile saatimiz saatimizi tutmuyor. Dünyaya yeni gelmiş yavrunun da bu şeyleri yaşaması normal her geçen gün daha da rahatlayacaksın. Doktorun çok haklı benim bebeğim de öyleydi uykuya zor geçiriyordum yavaş yavaş oturmaya başladı. Akışına bırak bebişin daha küçük koynundan ayrılmamak istemesi normal bence

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir