Nerdeyse 5 Aylık Olcak Uyumuyor

88 görüntüleme
D

Didem K.

4 Ocak 2026 15:15
Bebeğim gündüz 40 dakika ya da yarım saat olunca direkt uyanıyor bazen yakalarsam tam uyanmadan geri uyuyor ama beşikte sallayarak uyutuyorum uyku eğitmi nasıl verebilirim kendim
H

Handan A. ..

4 Ocak 2026 16:00
Merhaba benim bebeğim 4 aylık son 3 aydir her akşam saat 18.00-19.00 arası uykuya hazırlıyorum banyosunu yaptırıp masaj yapıyorum saat 19 gibi uyuyor uzun süre de uyanmıyor bizim gündüz uykularımız sizinki gibi suan 4.ay ataginda bebeğim uyku gerilemesi yaşıyoruz gündüz uykularında uyandığında derin uykuya geçmediği için yanına oturuyorum başını oksuyorum tekrar salmasını sağlıyorum eğer uyumazsa kucağıma alıp sakinleştirip tekrar yatırıyorum onlarda sakinleşmezse sling kullanıyorum çok faydasını gördüm
D

Didem K.

4 Ocak 2026 16:07
Gündüz az uyusabile gece uyuyor mu ne kadar uyuyor peki emmeye kendimi kalkıyor
H

Handan A. ..

4 Ocak 2026 16:41
Evet gece uyuyor sadece acıktığında kalıyor 2 kez falan uyanıyor
H

Handan A. ..

4 Ocak 2026 16:43
Rutine sadık kalmaya çalışıyoruz saat 18.00 gibi hafif los ışıkta kalıyoruz uykuya bu şekilde hazırlıyorum. Bir de pis pis sesi dua yada sevdiği ninni var onu açıyorum uyayana kadar hafif seste çaliyor
D

Didem K.

4 Ocak 2026 16:52
Bende öyle yapıyorum ama yok uyumuyor
H

Handan A. ..

4 Ocak 2026 18:39
Oda sicakligi da etkili üşüyünce de uyumuyorlar sürekli uyaniyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir