Nefes Kokma

121 görüntüleme
İ

İlayda N. ..

19 Ağustos 2025 15:52
3 buçuk aylık bebeğim var ve ağzının içi nefesi kokuyor neden acaba 2 gündür de huzursuz
T

Tuğba N.

19 Eylül 2025 21:44
Süt kokusu gibi mi yoksa farklı bir koku mu? Bazen bebeğimde de oluyor da ondan sordum
B

Bahar Ç. ..

20 Eylül 2025 15:23
Üşütmüş olabilir soğuk algınlığı gibi durumlarda olabiliyor. Benim kızımda öyle oluyordu ne zaman nefesinin koktuğunu farketsem hasta oluyordu.
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

20 Eylül 2025 15:29
Hekiminize muhakkak danışın kokuyu tarifleyebiliyor musunuz? Demirimsi bir koku mu sarımsak gibi mi ? Altında yatan bir sürü sebep olabilir enfeksiyonlar, diyabet ? …
A

Arzu.G

20 Eylül 2025 21:16
Demirimsi bir koku oluyor soğuk algınlığı zamanlarında bizimkinde de
M

Merve K.

20 Eylül 2025 21:29
Benim çocuğum şu an 2 yaşında ama geçen seneden beri öyle alerjik bir çocuk geniz akıntısı vardı mevsim geçişinde doktorlar ona bağladı ama hala devam ettiği için yine gittim bağırsakta parazit olabilir var mı yok mu diye test istediler sizde bir gidin doktora çok küçük daha
Fatma A.

Fatma A.

Uzman Diyetisyen

22 Eylül 2025 21:29
Merhaba; bebeklerde ağız kokusu farklı sebeplerde olabilir. Ağız hijyeni ve enfeksiyon durumları da sebep olabiliyorken en sık sindirim problemleri olan gaz ve reflü problemidir. Doktorunuzla görüşerek sindirim problemleri ile ilgili tanı konulması halinde reflü yastığı semptomlarınızı azaltacaktır.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir