Nefes Kesilmesi Morarma

106 görüntüleme
E

Esra K.

31 Aralık 2025 15:41
Bebeğim 36+0 doğdu 2150 gram şuan27 günlük sonbikaç gündür nefesikesiliyo morarıyo nefes alamıyorgibi3 5 saniye sürüyor
M

Mine G.

31 Aralık 2025 15:57
Doktora götür bence. Anlattığını gözümde canlandırınca bana normal bi durum gibi gelmedi
H

Hümeyra T.

31 Aralık 2025 16:43
Morarma durumunda çocuk doktoru muayenesi gerekli diye biliyorum . Bir an önce gitmenizde faydavar
C

Cennet �.

31 Aralık 2025 18:38
Öyle olunca video çekin birkaç tane. Çünkü doktor muayenesi sırasında morarma olmazsa o halini görmek isteyebilir.
G

Gülistan K.

2 Ocak 2026 19:43
Benim kızımda 32 de doğdu . 26 gün yoğun bakımda yattı . Bugün 1 ay 26 günlük oldu . Tam bir aydır bende . Bizimde sürekli oluyor özellikle beslenirken biberonka besliyorum . Aşırı tıkanıyor yüzü mos mor oluyor . Doktoruna sordum kardiyolojiye götürün dedi normal değil . Biz hala randevu arıyoruz yok . Sizde kardiyoloji varsa bulabiliyorsanız oraya götürüm
C

Cennet �.

2 Ocak 2026 19:48
@Gülistan Konur nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama çocuk kardiyolojiye gidebilmeniz için çocuk doktorunun yeşil alan açması gerekir. Bütün çocuk yandalları için böyle olması gerekir.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir