Neden Böyle Yapıyor Nolur Yardımcı Olun
105 görüntüleme
N
Nil B.
25 Ekim 2025 18:25
Gündüz uykularına çok kolay geçiyor 1 saat 1,5 saat kıpırdamadan uyuyor iş gece uykusuna gelince çocuğa bir şeyler oluyor 10 aylık sürekli uykusunda sağa sola dönüp kendini uyandırıyor sabaha kadar 10 dkda bir kalkıyor ağlamıyorda ne istiyor bilmiyorum uyku öncesi rutini uyanıklık saatleri hepsine dikkat ediyorum ama artık tükendim ne kendime vakit ayırabiliyorum neuyuyabiliyorum delirmek üzereyim
S
Sena S. D. ..
25 Ekim 2025 18:36
10,5 aylık biz de öyleydik. Öğleden önce ve sonra olmak üzere iki uyku 1 er saat yapıyordu. Sonra sadece öğlen 1 uyku 2 saat şeklinde yaptık düzene girdi.
N
Nil B.
25 Ekim 2025 18:46
@Sena Soylu Döner kaçta yatıp kaçta kalkıyor acaba benimki 9-10 gibi yatıyor sabah 6da ayakta o yüzden tek uykuya dayanamaz
S
Sena S. D. ..
25 Ekim 2025 18:55
Sabah 7.30 da kalkıyor saat 10-11 arası bi uykusu geliyor ama uyutmuyorum 12 -1 arası yatıyor genellikle 2-2,5 saat uyuyor. Uyuma saatine göre en geç 3 te uyanıyor uyanmasa bile ben uyandırıyorum. Saat 6 da uykusu geliyor huysuzlanıyor ama biraz oyun banyo felan derken 19 u zor ediyor. Bazen sabah 6 da uyanıyor o zaman da 9 gibi 40 dk uyuyor uyanmazsa ben uyandırıyorum. Günün devamı yine aynı. Sadece bu durumda öğlen uykusu 2 saat değil 1,5 saate düşüyor. Mutlaka dışarı çıkarıyorum. Hoplamalı zıplamalı enerjik oyunlar oynatıyorum. Bu şekilde daha rahat uyuyor. Yani ben öyle gözlemledim 🤷🏼♀️