Ne Kadar Yemeliii????

81 görüntüleme
H

Hatice T.

14 Ağustos 2025 10:03
9.5 aylık sabah akşam ana öğün öğlende meyve-meyveli yoğurt gibi bir öğün yapıyor.
Örneğin sabah menemenden kaç çay kaşığı kadar yemeli maksimum??
B

Buket A.

14 Ağustos 2025 10:25
Ne kadar yemek isterse verebilirsiniz bence tuzsuz olmalı tabi
M

Melis Y.

14 Ağustos 2025 10:52
10 aylık kızım. Sabah 1 yumurta sarısı ve beyazını 3 tè birini veriyorum. Bir tatlı kaşığı labne ve zeytinyağı ile. Bunu genelde bitiriyor. Yanında Pirinç unundan muhallebi yapıyorum muzlu ve keçiboynuzu unlu. Ondan mama kaşığı ile 5 6 kaşık bazen de 10 kaşık ve üstü bitirene kadar yiyor. Ama öğlen çorba yapıyorum mama kaşığı ile 5 6 kaşık yiyor 2 3 kaşık yoğurt yiyor. Meyve cokbguzel yiyor ama yemekte biraz az yiyor. Kahvaltı dışında iştahlı yediği az. Sebzeleri soteleyip labne ile veriyorum onu bazen 10 15 mama kaşığı kadar yiyor. Ama doktorlar sıcaklardan dolayı iştah azalması olabilir dedi. Eğer anlamıyorsa açlıktan sorun etmeyin. Şimdi yemezse birkaç saate yer. Hiç yemezse meyve veriyorum ben. Sonra emziriyorum. Yapacak birsey yok. O da etkileniyor havalardan
H

Hatice T.

14 Ağustos 2025 10:55
Anlıyorum benim bebeğim de sık sık emiyor bir yandan az yemeleri belki de ihtiyaç duymamalarındandır

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir