Nasıl Yatırıyorsunuz
151 görüntüleme
A
Ayşenur B.
26 Ekim 2025 06:47
5.5 aylık oldu ama ben hala reflü yatağında yatırıyorum , korkuyorum başka şekilde yatırmaya ama artık sığmıyor oraya kayıyor sürekli , sizce düz yerde yatırmalımıyım artık,siz nasıl yatırıyorsunuz bebeklerinizi😊
C
Ceren E. Ç. ..
26 Ekim 2025 07:27
Oğlum 3 aylık oldu, reflü yatağından sürekli kayıyor ve bu yüzden gece uyanıyordu , tekrar normal pozisyona alınca uyumaya devam ediyordu , 1 hafta oldu kaldırdım reflü yatağını ,beşiğinde düz kafası yan olacak şekilde uyuyor bir iki gece hep kontrol ettim ama gece bu nedenle uyanması son buldu🙏🏻
D
Damla B.
26 Ekim 2025 07:33
5 aylık oldu kızım doğduğu ilk 1 ayda reflü yatağında yatırdım korkudan ama hareket edip kendini kaydırıyordu hep o yüzden bıraktım.4 aydır normal düz beşiğinde yatıyor kafasını yan çeviriyor zaten bir sıkıntı olmadı. Korkmayın bu kadar yatırın düz yatağa ☺
C
Ceren G.
26 Ekim 2025 08:27
Benimki 3 ay 21 günlük Reflü yatağını biraz daha bırakmayı düşünmüyorum. Kalçasının altina enine olacak şekilde bir örtüyü yuvarlayıp koyun ben böyle bircozum buldum
B
Betül ..
26 Ekim 2025 08:48
O kadar uzun süre reflü yatağı kullanmaya gerek yok zaten bir süre sonra kafalarını istedikleri gibi çevirdikleri hatta döndükleri için anlamsız yani. Ben 3. ayını doldurduğu gibi düz yatağa geçirdim ve böylelikle uyku kalitesi de arttı bebişimin
A
Ayşenur B.
26 Ekim 2025 11:36
Çok teşekkürler bide hala kundak yapıyorum o yüzden dönemiyor benim bebeğim ama artık onu da bırakmalıyım galiba
M
Merve A. ..
27 Ekim 2025 06:33
Kundak en fazla 3 ay olmalı reflü yatağını ise hiç kullanmadım bana gereksiz geliyor