Nasıl Uyutuyorsunuz

178 görüntüleme
E

Edanur D.

19 Eylül 2025 14:54
3 aylık bebeğimi kucağımda omzunda pışpışlayarak uyutuyorum artık büyüdü ve çok yoruyor çok hareketli. Kendı yatağında sallama ile uyumuyor. Nasıl uyutuyorsunuz ?
Ozlem S. Ş.

Ozlem S. Ş.

19 Eylül 2025 15:05
4 aylık emzirerek uyutuyorum ağırlaştığı için yatağa koyarken uyanıyor bazen elimizle pış pış yapıyoruz dalıyor. Bazen babası omzuna yaslanıp yürürken uyuyor
K

Kübra Y.

19 Eylül 2025 16:10
Ben ayağımda sallıyorum. Şuan 7 aylık ve bu da yoruyor beni açıkcası. Eğer yapabilirseniz yayağında pışpışlayarak uyutun
E

Edanur D.

19 Eylül 2025 18:14
Pışpışla uyutabılen var mı gercekten. Yatağına koyduğumda bazen uyanıyor pışpış yapıyorum hafıf uykuluyken bıle uyumuyor
Fatma U.

Fatma U.

Uyku Danışmanı - Uzman Psikolog

20 Eylül 2025 08:17
Merhaba 🌼 Bebeğinizin kucakta uyumaya alışması, yaygın bir **uyku çağrışımıdır** ve bu durumun zamanla sizin için yorucu hale gelmesi çok doğaldır. Bebeğinizin kendi yatağında uyumayı öğrenmesi, bir geçiş süreci gerektirir.
-Bebeğinizi uykuya tam dalmadan, **uykulu ama uyanık bir halde** yatağına yatırın. Kucakta verdiğiniz pışpışlama veya hafif sallama gibi hareketleri yatağında da sürdürerek uykuya geçişine destek olabilirsiniz. Bu yeni rutini sabırla ve tutarlı bir şekilde uygulamak, bebeğinizin kendi kendine uykuya dalmasını kolaylaştıracaktır.
E

Edanur D.

20 Eylül 2025 09:15
Fatma hanım cevabınız için teşekkürler. Denedım ama olmadı ve 30. Dk uyanıyor pışpışlıyorum sallıyorum gerı uykuya dönmüyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir