Nasıl Beslemeliyim
105 görüntüleme
E
Elif N. B.
1 Eylül 2025 18:50
Merhaba, bebeğim 2.5 aylık ilk ay çok güzel emdi 2.ayda ise memede durmamaya başladı dursa bile 5-10dk emip bıraktı, bıraktıktan sonra sürekli ağlamaya başlayınca mama kullanmaya başladım, mama içtiği halde hâlâ zayıf nasıl bir yol izlemeliyim? Dk3360 şuan 4800
H
Hülya A. ..
1 Eylül 2025 19:08
Bebeğinizin zayıf olduğunu doktor mu söyledi? Eğer öyleyse bı beslenme planı yapmalı. Bir de bazen genetik oluyor gelişim durumları. Siz minyonsaniz bebeğiniz de öyle olur ya da babası. Bence çok sorun etmeyin hepsi kendine özel. Eğer sağlıklı ve keyfi yerindeyse sorun yok. Yine de doktorunuzla görüşün o daha iyi bir cevap verecektir. Mesela bebeğim 4 buçuk aylık ve gelişimi 6 aylık bebek gibi ama baba ve abi çok iri yani tamamen genetik beslenmeyle hiç bir alakası yok. Çünkü ayına göre olan beslenme şeklinde ilerliyoruz. Doyuyorsa sorun etmeyin. Sağlıklı olsunlar yeter :)
E
Elif N. B.
1 Eylül 2025 19:11
Çok şükür sağlıklı, ama çevrem bu konuda çok baskı yapıyor bebek zayıf doymuyor büyümüyor vs.. bende çok kafama takıyorum üstelik yemeden içmeden kesildim😞
H
Hülya A. ..
1 Eylül 2025 20:11
Sizin moraliniz bebeği daha çok etkiler . Saglikliysa hiç sorun etmeyin. Sadece içiniz rahat etsin diye doktorunuzla görüşün yeterli. Bazı bebekler minyon oluyor sonra birden büyüyor. Maalesef ki çevre gerçekten çok baskıcı. Kimseyi duymayın. Sizin bebeğiniz ve onu en iyi siz bilirsiniz.
E
Elif N. B.
1 Eylül 2025 20:13
Teşekkür ederim Hülya hanım 🌼