Mutsuzluk
184 görüntüleme
E
Ebruli
9 Ekim 2025 18:49
Kızım şuanlık 70 günlük. Doğumdan sonra kocam çok değişti sanki çocuğa bakamıyormuşum gibi davranıyor. Kaynanamlarda gelince sürekli çocuğumu kucaklıyor ben uzaktan bakıyorum sadece.cocuk ağlıyor kadın sallamaya çalışıyor. Kendine alıştırmak istiyor bence cocugu. Bende dua ediyorum inşallah cocum alışmaz diye

Melek M.
9 Ekim 2025 18:56
Bebek gelince bir değişik oluyorlar. Eşimle kayın validem gizli gizli telefonda konuşuyor sonra eşim gelip bebeği sar ayağına çorap giydir gibi emirler veriyordu. Allahtan bebeğim isyan etti de sıcaktan bunalıp ağladı. Sofrayı sesli kurmam bile sorun oldu onlar için. En son patladım kalbinizi kırmak istemiyorum. Ben çocuğumu istediğim gibi yetiştirmek istiyorum dedim. Çok biliyorsanız buyrun bakın dedim ona da cesaret edemediler. Banyosunu gece yaptırma iyi değil bile dediler. Değişikler yani. Bebeği ver baksınlar sen de git uyu ondan rahatsız olup bebeği sana geri verirler 😂
A
Ayse G.
9 Ekim 2025 18:57
Kovuverin gitsin. "Bana çok alıştı, bensiz yapamaz, benim kokuma alıştı" diyen kaynana yüzünden hastanelik oldum ben. En son kovdum. Ohh öyle rahatladım anlatamam. Eşim bık bık yaptı nasıl kovarsın vs diye dedim sen de git ama o gitmedi 😁 Emzircem çocuğu vermiyor, altına bakıcam ay yok çok bez gider değiştirme diyo. Sonra barıştık zaten eşimle. Sınır koyun yaşlı insanlar sınır bilmiyor
E
Ebruli
9 Ekim 2025 18:59
Kesinlikle öyle çok bildiklerini sanıyorlar bide. Çocukla ilgili herseyde lafa karısıyor. Sinir oluyorum
S
Saziye G.
9 Ekim 2025 19:11
Sizde ona aynı şeyleri yapın bakalım ne hissediyor
E
Ebruli
9 Ekim 2025 19:13
Bende kızımı kucağıma alıp annesini çok özlemiş diyorum sürekli
A
Ayse G.
9 Ekim 2025 19:37
Ebruli hanım zaten doğum kolay bir süreç değil, lohusalık ha keza yerle gök birleşmiş hissi veriyor insana bir de uğraştığımız şeylere bakın. Laf atsanız da anlamazlar efenim bunlar. Direkt söylemek gerekmiş. İnsan saygısından susuyor ama bebeğe de mental sağlığı bütün anne gerek. Ben kendimin en mutlu olduğu günlerde bebeğimin benden daha mutlu olduğunu gördüm. Dolayısıyla siz kendinize iyi bakın, direkt alıverin elinden bebeği

Yeter O. ..
9 Ekim 2025 19:47
Valla sabrınıza hayran kaldım ben hiç dayanamam asla ağzının payını verirdim yinede onlara çok vermeyin çocuğu sınır koyun kaynanamda çocuğun ağzına elma yağı sür bilmem çok giydir gazı vardır emzir en sonunda benim çocuğum dedim yeter bi rahat verin dedşm eşimde bana hak verdi 🤣sonra durdu yerinde mesafesini bildi
İ
İrem
9 Ekim 2025 19:52
Bence de herkese sınırı koymak gerekiyor. Aileler olsun bakım veren başkası varsa ona olsun. Bir yardımcı ablamız var kendisi annem diye seslenip bana İrem diye sesleniyordu oğluma. ‘İrem seni ağlattı mı annem’ dedi. Kesinlikle sınır koymazsak bunları duyarız onu anladım. Herkes hududunu bilecek. Maalesef söylemezsek bilmiyorlar kimisine tatlı dille kimisine doğrudan. Bebeklerimizin annesi biziz ve aramızdaki bağa her türlü müdahaleyi defetmemiz gerekiyor kaplan gibiyiz bence bizler de bu süreçte :))
E
Ebruli
9 Ekim 2025 19:58
Bende inceden laflarımı söylüyorum. Umarım anlıyordurrr. Kucağından alıyorum annesini özlemiştir diyorum. Kalıyor öyle