Mukuslu ve Kokulu Kaka Alerji Belirtisi mi
322 görüntüleme
F
Fatma
29 Ağustos 2025 08:08
Merhabalar
Kızım iki aylık yaklaşık bir hafta oldu kakada mukus ve koku var herhangi bir döküntü kızarıklık ateş kusma yok çok sık kaka yok günde iki defa yapıyor ama bu şekilde doktor bey normal dedi kan görürsen bakalım dedi ama geçmiyor içim rahat etmiyor yaşayan var mı
Kızım iki aylık yaklaşık bir hafta oldu kakada mukus ve koku var herhangi bir döküntü kızarıklık ateş kusma yok çok sık kaka yok günde iki defa yapıyor ama bu şekilde doktor bey normal dedi kan görürsen bakalım dedi ama geçmiyor içim rahat etmiyor yaşayan var mı

Deniz M. G.
29 Ağustos 2025 08:11
Benim bebeğimde de oluyordu hatta dün sordum doktora kan görene kadar ilk altı ayda normal dedi. Kan olursa bakalım dedi. Yediklerinizle ilgilidir. Ben fıstıkezmesi yemiştim 3 gün kahvaltıda o süreçte oluyordu. Sonra yemeyi kestim kakası düzeldi. Bazı yiyeceklere hassasiyet gösteriyor olabilir.
F
Fatma
29 Ağustos 2025 08:14
Yaaa çok teşekkür ederim içim rahatladı biraz 🫶🏻
A
Ayse G.
29 Ağustos 2025 09:59
Fatma hanım merhabalar, benim bebeğimde inek sütü alerjisi vardı. Ciddi şişkinlik, hırıltılı solunum ve kala yaptığında popo etrafı kıpkırmızı oluyordu ne zaman süt ürünü yesem. Mukuslu kaka bizde mesela hiç olmadı. İçiniz rahat olsun 🙏
F
Fatma
31 Ağustos 2025 20:15
Ayşe hanım merhabalar öncelikle çok teşekkür ederim ☺️ etrafımda çok alerji söylemi olduğu için kafam karışmıştı 🙄 sizin söylediklerinizi yaşamadık çok şükür 🙌
B
Büşra Ü.
1 Eylül 2025 09:46
Ayse Guclu hanım merhaba. Süt alerjisi olduğu nasıl tespit edildi test mi yaptırdınız. Evetse ne zaman yaptırdınız. Bebeğin 6 haftalık kanlı mukuslu kaka yapıyor ve poposnda aşırı pişik var süt ürünü yememeye çalışıyorm fakat popodaki pişik geçmedi kandakı kaka devam ediyor
S
Sümeyra A.
1 Eylül 2025 21:36
Daha dün profesöre götürdüm bebeğimi 3. Ayına girmek üzere. İnek sütü proteininden şüpheleniyoruz diyet yapıyorum yapılacak başka bir şey yok. Kakadaki kan ceviz büyüklüğünde gelmediği sürece sorun yok dedi. 4. Ayda ek gıdaya başlamam gerekiyor ve 4. Ayda bende diyetimi açacağım yavaş yavaş. Nasıl olur bakalım Allah kerim. Bebeğim çok gürültülü mukuslu yeşil kaka yapıyor. Kilo da alaamıyor. Bütğn bebişlere şifalar dilerim
A
Aleyna Y.
18 Eylül 2025 08:47
Merhaba bizimde mukus egzama pisik problemimiz var ayrica kotu koku ve sulu kaka yanlis beslendigimde ortaya cikiyor diyetten once vardi diyetle birlikte kesildi sukur simdi benim diyet yapmama gerek var mi kan yok cunku hicbirsey anlamadim herkes farkli bir sey diyor :((
A
Aleyna Y.
18 Eylül 2025 08:48
Bir de cok sık kaka yapiyor gunde 3-4 sesli kaka ve yesil
F
Fatma
20 Eylül 2025 14:45
Ne kadar oldu diyet yapalı
N
Nagihan B.
20 Eylül 2025 15:19
Benim oğlum da 2,5 aylık doğduğundan beri mukuslu kokuku kaka. Pişik kan egzama yok. İki hafta kuruyemiş domates susam patlıcan diyeti yaptım geçmedi. Şimdi 10 gündür süt diyetindeyim. Hiç fark yok. Kilosu da gayet iyi ne yapacağım bilemiyorum
F
Fatma
21 Eylül 2025 11:37
Benimki gibi ben mama da veriyorum destek amaçlı değiştim düzelme var vallahi
S
Sümeyra A.
3 Ekim 2025 17:38
Aleyna hanımlaktoz hassasiyeti ya daön süt son sütdengesizliği olabilirgürültülü kaka yapıyorsa.sütünüz tazyikli mi?
M
Merve D. ..
4 Ekim 2025 18:13
Aleyna hanım aynı semptomlar bnm bebeğimde de var şimdi bebeğiniz nasıl
Nasıl bir yol izlediniz
Nasıl bir yol izlediniz
A
Aleyna Y.
4 Ekim 2025 18:44
Sümeyra hanım merhaba ilk 2ay kadar tazyik problemi yaşadım şimdi de sıkınca tazyikli çıkabiliyo bazrn ama düzekdi ilk zamanki gibi değil fakat egzama neden oluyor onu anlamadımve git gide artıyor egzaması 1-2ay süt diyeti yaptım yediklerime göre neler arttırdı egzamayı ona göre alerjenleri buldum ama 3-4 kez kaçamak olduo kaçamaklar egzamayı çok fazla çoğalttı deri testi temiz şükğr ama alerji varmı yoksa sadece egzama mı ben anlayamıuprıö ama bence var olmasa bu kadar egzama ilerlemezdi:((
A
Aleyna Y.
4 Ekim 2025 18:46
Merve hanım benim izlediğim yol ilk 1 ay alerji diyetiyle güzel giden bir diyetti hatta çok minikti egzaması sonra kaçaklar oldukça egzaması yüzğndeyayıldı dağıldı ve vücudunda da var deri testi yapturduk fakat negatif hepsi kanı aldırcaktık hemişireler alamadı çok ağlattılar vazgeçtim şu an dikkat etöeye çalışıuprö
M
Merve D. ..
4 Ekim 2025 20:50
Aleyna hanım diyet sürecinde mama kullanıyor musunuz sütünüz yetiyor mu acaba
S
Sümeyra A.
4 Ekim 2025 21:42
Yaa evet egzema varsa alerji oluyor egzema olmasa laktoz hassasiyeti ya da sütün tazyiğinden oluyor diyebilirdik.benim brbrğiminde egzeması var.artmıyor amageçmiyorda.bende şimdi bir alerji diyetisyeninden danışmanlık alıp sürecimi o şekilde yönetmeye çalışıyorum bakalım zaman ne gösterecek.bence diyetim işe yarıyor amamukus asla bitmiyor kakada