Mukuslu Kaka

118 görüntüleme
R

Rabia K. ..

8 Aralık 2025 17:11
Bebeğim iki aylık günde6-7 defa kaka yapıyor kilo alımı iyi gaz sorunumuz var aşırı kokulu ve mukuslu sürekli kakası probiyotikte kullanıyoruz acaba normal mi anne sütüile besleniyor
N

Neriman S. ..

8 Aralık 2025 17:13
Mukuslu kakayı takip edin kan var mı diye kan varsa besin alerjisi bizde öyle oldu
R

Rabia K. ..

8 Aralık 2025 17:35
Ya hep bakıyorum sıklık olarak böyle 6-7 defa miydi acaba
G

Gamze S.

8 Aralık 2025 18:19
Hiç pişik ya da mantarı oluşuyor mu acaba
G

Gdkmc

8 Aralık 2025 18:20
Normal oğlum 8 aylık hala bazen görüyorum bunun için doktora da götürmüştüm kan görmediğin sürece sorun yok bir de bebeğin huzursuz değilse
R

Rabia K. ..

8 Aralık 2025 18:40
Hiç mantar ve pişik olmadı
Y

Yağmur T.

8 Aralık 2025 21:29
Benim kızım da bebekken hep mukuslu kaka yapıyordu. Ayrıca kan da vardı. Doktora götürdüm alerji testi yaptırdım. Bi kaçşeye alerjisi çıkmıştı. Diyet yaptım 3 ay boyunca. Geçmedi sürekli oluyordu. Ama 1 yaşından sonra geçti. Günde 7 8 kez kaka yapardı
R

Rabia K. ..

8 Aralık 2025 21:31
Ya kan yok çok şükür ama bu kadar fazla kaka yapınca artık bende alerjiden şüphelenmeye başladım doktora götüreyim
İ

İdil İ.

9 Aralık 2025 16:00
Benim de oğlum bir buçuk aylık. Kakası mukuslu ve günde 4-5 kez kaka yapıyor.yapmadığı zaman çok sancılı geçiyor günü. Ve her kakadan önce inanılmaz ağlıyor. Sizin de kaka yapmadan önce çok ağlıyor mu?
R

Rabia K. ..

9 Aralık 2025 16:03
Çok sancılı oluyor ağlama yok

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir