Motis Kullananlar?

111 görüntüleme
Yasemin S.

Yasemin S.

15 Eylül 2025 17:32
Aranızda bu ilacı içip sütü artan var mı? Ne yaptıysam sütüm artmadı artık son çare bu ilacı duydum. Doktoruma da danışacağım tabi ama kullanıp sonuç alan var mı merak ediyorum.
A

Aynur Y. ..

15 Eylül 2025 17:50
Merhabalar bestlak damla ile eczanede satılan anne çayını birlikte içmeyi denediniz mi
Yasemin S.

Yasemin S.

15 Eylül 2025 18:06
Aklınıza gelecek tüm yöntemleri denedim damla çay malt içeceği hoşaf vs hatta hastane tipi sağma makinesi kiraladım emzirme sonrası sağım yaptım. Bebeğim 2 aylık ve hala mama destekli besleniyor sütüm onu doyurmuyor. Pcos sıkıntım da var belkide o etkiliyor sütü bilemiyorum
G

Güler Y.

17 Eylül 2025 16:14
Bende merak ediyorum benim iki buçuk aylık bebeğim ve her yolu denedim sütüm artsın diye bi motis kaldı. bugünlerde birde memeyle kavga halimdeyiz emmek istemiyor çok çaresiz kaldım
S

Sifa D.

17 Eylül 2025 22:19
Merhaba,benim bebeğim uzun süre yoğun bakımda kaldığı için sütümü sağarak verdim hep. Bi dönem stresten sütüm azaldığından relaktasyon birimindeki hoca motis önermişti gerçekten çok faydası oldu bana. İlaç aslında bağırsak spazmı için ama yan etki olarak prolaktin artırdığı için süt artışı sağlıyor. Önemli olan ilacı içerken de düzenli ve sık şekilde sağmaya/emzirmeye devam etmeniz. Ancak doktora danışmadan lütfen kullanmayın, sağlıkla büyütün 🙏🏻

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir