Monovit D Vitamini Kabızlık Yapar mı
99 görüntüleme
D
Dilara
19 Eylül 2025 05:39
Asmnin verdiği d vitaminin kullanıyoruz hep kabızlık problemi var her yolu denedik sadece bu kaldı kabızlık yapar mı bilgisi olan var mı
K
Kübra
19 Eylül 2025 13:47
Merhaba Kabızlık konusunu bilmiyorum ama Monovit d vitamininin içeriğine bakmanızı tavsiye ederim. D vitaminlerinin içinde zeytinyağ olanları tavsiye edilir. Monovitte ay çiçek yağı kullanılmış. Ve sanırım içinde BHA var. Bize de vermişlerdi biraz kullandık ve öğrendikten sonra Ocean a geçtik.
E
Evrim U.
21 Eylül 2025 08:30
bu konu hakkında ben de endişeleniyorum çünkü ben de asmnin verdiği d vitaminini kullanıyorum ve son 1 aydır kızım sadece 2 kere kaka yaptı çok çaresizim

Semra K. ..
21 Eylül 2025 08:52
Bende asmnin verdiğini kullanıyorum . Kızımda kusuyordu. İçeriğinin iyi olmadığını sordum. Üstelik 3 ayrı doktora .üçüde bunun doğru olmadığını söyledi hatta lütfen Google sorup hareket etmeyin inanmayın dediler. Yani asmnin verdiği kötü falan değil. Kabızlık içinde bebeğiniz ne kadarlık. 1 çay kaşığı zeytinyağı verebilirsiniz. Mama yiyosa da katabilirsiniz. Ben 5,5 aylık bebeğime öyle yapıyorum. Doğduğunda beri
K
Kübra
22 Eylül 2025 18:59
Googledan bakmadım ama Osman hoca da soru cevaplarında D vitaminleri hakkında bilgi verirken zeytinyağı formu olanlardan kullanın diyordu.
S
Sinan D.
22 Eylül 2025 21:55
Devit d3 damla pekı o nasıl onun ıcerısınde hagısınden var ?

Ayça K. A.
Hemşire
22 Eylül 2025 23:05
Bu yazdıklarımız sadece ticari isimler, bazı bebekte hiç sorun olmazken bazıları içerik olarak herhangi bir maddeye duyarlı olabilir bu da gaz vs gibi geri dönebilir sizlere. Değiştirdiğiniz tek şey d vitamini ise yani ondan olduğuna eminseniz başka bir markaya geçebilirsiniz. Marka vermeyeyim ama dene yanıl gidilebilir. Kabızlık konusunda gelince anne sütü ile beslenen bebeklerde 10 güne kadar kaka yapmama normal. Bebeğinize zeytinyağı vermeniz hiç bir işe yaramaz. Bu konuda Osman hocam defalarca videolar paylaştı. Boşu boşuna bebeğinize zeytinyağı vermeyin. Zaten bebeklere verilen zeytnyağlarının hassaslığı asidikliği vs de çok farklı böyle bir uygulamaya gerek yom. Bebek yağı ile saat yönünde karnına masaj yapabilir, duş aldırabilir,bacak egzersizleri ile destekleyebilirsiniz 🙏🏼
H
Hatice T.
25 Eylül 2025 19:26
Bende kullandım bebeğim cok gazlıydı damladan oluduğunu düşündüm bir çok doktora danıştım başka bir marka d vitamini kullanıyorum ama gaz devam etti şuan 3 aylık sorunlar yavaş geçiyor .