Minyon

171 görüntüleme
S

Sinem S.

13 Ekim 2025 09:49
Bebeğim 9 aylık oldu 8.900 kg boyu 72cm sanırım görenler minyon zayıf diyor ek gıda yediremiyorum herkes böyle dedikçe en son zorla yedirmeye çalışacağım
M

Merve A.

13 Ekim 2025 10:06
9 aylık bebek kaç kilo olacakmış 15 mi zayıf diyenlere aldırmayın gayet normal boyu ve kilosu
S

Sinem S.

13 Ekim 2025 10:13
Ben de öyle düşünüyorum ama her görüştüğümüzde ay ne kadar minyon küçücük vs diyorlar tekrar stres oluyorum
S

Sinem F.

13 Ekim 2025 10:28
Benimde oğlum 9 aylık 8.900 75 cm. Anne sütü alıyor. ek gıdayla hiç arası yok. Yani bazen napsan olmuyor..kilo aldırmada bir çareniz olursa ben de talibim.
R

Rabia G.

13 Ekim 2025 10:53
Böyle söyleyenlerle görüşme lütfen vereceğim tek tavsiye bu olur sana.
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

13 Ekim 2025 10:55
Çocuğunuzu böyle kategorize eden insanlarla merhaba bile etmeyin. Tıbben gayet iyi. Muhatap olmak zorundaysanız da tıpta minyon tabiri yokmuş,şişman bebek sağlıklı bebek demek değilmiş diyin
S

Sinem S.

13 Ekim 2025 12:27
Şuan sadece kavonoz meyve mamayı severek yiyor onuda zararlıdır diye vermiyorum
Yasmina Y. Ö.

Yasmina Y. Ö.

İç Mimar

13 Ekim 2025 12:32
Biz anneleri ne kadar zorbalıyorlar ya. Yolda çevirip bile şöyle giydir böyle yedir deme haddini kendinde gören insanlarla dolu etraf. Bebeğiniz hemen hemen benim bebeğimle aynı ay, boy ve kilo da. Bizim doktorumuz şükürler olsun ki gelişimi çok iyi demişti. Demek ki sizin bebeğinizin de iyi. Herkese kulağınızı tıkayın. Doktorunuz iyi diyorsa iyidir. Zorla bir şeyler yedirirseniz bu sefer tiksinir yemekten.
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

13 Ekim 2025 12:51
@Sinem San kavanozmanmayı evde de yapabilirsiniz elma, armut, muz, şeftali cam rende kullanarak püre yapıp bebeğinize verebilirsiniz
Buse

Buse

18 Ekim 2025 10:53
Sizinkine minyon diyorlarsa benimkine ne derlerdi acaba, 10 buçuk aylık 8 kg :D
Buse

Buse

18 Ekim 2025 10:58
Ve o zorla yedirme hatasını ben yaptım sırf zayıf diye. Sizi korkutmak değil amacım ama yinede dikkatli olun diye diyorum. Biraz fazla yedirmeye çalıştım ve uyuttum uyku zamanı gelmişti. Uyandığında kustu ama aspire olmuş hemen müdahale ettim çok şükür tekrar nefes aldı kısa bir süre içinde. O yüzden bebeğim sağlıklı, değerleri güzel,motor becerileri ve konuşma maşallah çok güzel. Kilosunu da artık takmıyorum sağlıklı olsun da büyüdükçe alır. Boyu güzel çünkü maşallah. Yanifazla uzatmadan bebekleri çevre baskısına göre zorlayıp bir tutmayalim. O ne kadar isterse o kadar yesin.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir