Mide Bulantısı

121 görüntüleme
Ö

Özlem Y.

8 Eylül 2025 20:30
Merhabalar 6 . Haftanın içerisindeyim. Ama kusmalarım durmuyor. Bebek için endişeleniyorum… her öğünden sonra kusuyorum maalesef bebek bu durumda vitamin ve besin değerlerini alıyor mu ? Şimdiden teşekkür ederim.
V

Vahide N. A.

8 Eylül 2025 20:34
Ben doğum masasında bile kusuyordum ne yesem içsem kar etmedi tamda zamanında doğurdum kızım çok aceleci davranmaya kalktığı halde gür saçlı doğdu hatta o yüzden diye söyleyip durdu herkes şuan 3. Ayımızı dolduruyoruz hiç korkmayın aklınıza getirmeyin bunları bebekte hisseder doktorunuzdan bunun için ilaç isteyebilirsiniz metpamit kullanmıştım ben
F

Figen ..

8 Eylül 2025 21:01
merhaba çok normal bir süreç bebeğin etkilenmez sakın bunu dert etme şuan vücuttaki vitaminlerinden beslenme sürecinde ben de gaviscon şurup kullanmıştım doktorunuza danışıp kullanabilirsiniz ve elma da mideye iyi gelen besinlerden elma da tüketebilirsiniz
Fatma T. .

Fatma T. ..

Uzm. Hemşire

8 Eylül 2025 21:44
Merhaba bebeginiz bu durumdan özellikle ilk üç ay etkilemeyecektir bu sadece sizi zayiflatir bebeginiz büyümeye devam eder. gebeliğin 2. Trimesterindan sonra yedikleriniz önem kazanır ancak yiyemediginiz taktirde bebek yine sizde var olandan alir.
Ö

Özlem Y.

9 Eylül 2025 05:51
Çok teşekkür ederim hanımlar 🤍 içim rahatladı

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir