Mide Bulantısı

187 görüntüleme
E

Esin Ş.

30 Ağustos 2025 10:58
17 haftalık gebelik mevcut bu hafta başlayan mide bulantıları normal mi
Fatma T. .

Fatma T. ..

Uzm. Hemşire

30 Ağustos 2025 11:17
Çok normal gebeliğin genelde ilk üç ayında desenlerde ne kadar süreceği tamamen vücudunuzun keyfine bağlı bende kusma üç ay bulantı beş ay tiksinme dokuz ay sürdü
E

Esin Ş.

30 Ağustos 2025 11:18
🥹😄teşekkür ederim çok iyi geldi bu cevap rahatladım
Fatma T. .

Fatma T. ..

Uzm. Hemşire

30 Ağustos 2025 12:21
İnanın hepsine değecek ve sizde çok daha kısa da sürebilir öyle düşünün hepsi bir anda kesiliyor çok ilginç bir süreç cokkk mutlu günler sizi bekliyor öyle düşünün 😅
Z

Zuhal E.

2 Eylül 2025 16:45
çok çok normal 4 ay sonuna kadar kusmalı midem bulantılarım devam etti prilam isimli ilaç yazdı doktorum fayda etti bende daha sonralarda da kusmalarkm oldu sık sık olmasada ber gebelik farklı çok normal
N

Nurcan Ç. K.

6 Eylül 2025 15:33
26 haftalik hamileyim ilk haftalardakine benzer mide bulantisi yaşamaya başladım ve konulardan etkilenmeye başladım normal mi
Betül .

Betül ..

11 Ekim 2025 19:28
4 aya kadar aşırı derece mide bulantısı yaşadım.Bildiğiniz yeme içmeden kesildim ve her gün kusuyordum.53 den 47 ye düştüm ve doktorum en son çare yatış vereceğim devam ederse dedi.Zofer adlı mide bulantısı hapını 3 gün kullandım sadece ve şükür düzeldim.Bana prilam ve serumlar bile fayda etmemişti çünkü

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir